Minstepensjonistene skal slippe å leve under fattigdomsgrensen!

Hei folkens!

I dag lever ca 145000 minstepensjonister under fattigdomsgrensen i Norge. Dette er helt vanlige folk, som var uheldige med helsen i livets lotteri. Over 80 % av dem er enslige kvinner.

Det er snakk om landskvinner- og menn som får utbetalt 15000 kr i måneden, og det er 15000 kr i året under fattigdomsgrensen.

Jeg har vært med på både NAV- møte og Husbankmøter, for å se om jeg kunne hjelpe til. Det er en ydmykende prosess, spesielt når folk får avslag selv om de kan bevise at de lever under fattigdomsgrensen.

De fleste tror nok at du får hjelp i Norge dersom du lever uforskyldt under fattigdomsgrensa, men det gjør du ikke. Ikke så lenge politikerne selv mener du ikke skal ha mer utbetalt.

Det som er ekstra provoserende er at de som leder landet bevilger seg selv mange gullkantete ordninger, mens de samtidig aksepterer at de svakeste av oss skal leve under fattigdomsgrensen.

Det finner jeg meg rett og slett ikke i, og det tror jeg ikke du gjør heller. For dette kan være hvem som helst, et familiemedlem eller en vi kjenner og er glad i. Det er uverdig og urettferdig. Det er grunnen til at jeg startet denne innsamlingen.

Jeg håper du vil hjelpe med å signere. Jeg ønsker å levere underskriftene til Stortinget personlig, derfor håper jeg på mange av dem.

Bli med å kjempe for de som ikke orker å kjempe selv.

Ønsker deg og dine et godt nytt år!

Med vennlig hilsen

John Sylte

PS: Etter at du har signert vil det sendes en link til e-posten din. Ved å klikke på den bekrefter du at det er du som har signert. Linken kan fort komme i søppelposten, så sjekk der: )

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg John Sylte fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...