STOPP FAENSKAPET!! BLI MED Å ANSVARLIGGJØR DE ANSVARLIGE!!

Vi i Varslerhuset Norge, og mange, mange andre grupper og enkelt mennesker i Norge, har, etter utallige forsøk på faktabasert dialog, spørsmål, møte, e-poster, informasjon, dokumentasjon, telefoner, prosessvarsel, til gode å motta noe som helst adekvate svar.

Siste utvei er å rettsliggjør dette, og vi ber nå Domstolen om hjelp gjennom å benytte det juridiske "verktøyet" midlertidig forføyning, der håpet er at Tingretten setter alle tiltak inkl injeksjoner på pause inntil svar på livsviktige spørsmål fra lokale kommuneoverleger og politikere (som vedtak-ansvarlige) foreligger.

LA OSS GJØRE DETTE TIL EN FOLKEAKSJON!! STØTT!! SIGNER!! DEL!! Bruk dette verktøyet overfor din kommune; enten direkte gjennom å levere inn en midlertidig forføyning til din Tingrett, eller indirekte som en "trussel" ved å vise til de som allerede er levert inn, og be din kommune om å snu før det er for sent <3

JA TIL FRIHET <3

Ta gjerne kontakt om spørsmål, hjelp til gjennomføring, strategi etc.

Dokumenter kan leses her:

https://c19fakta.com/2021/06/midlertidig-forfoyning-er-bekreftet-innlevert-foto-i-en-av-flere-byer-i-norge/

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Morten Sjøstedt fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...