La kampenes få leve videre

Vi har nesten nettopp fått en ny Navsjef her i Sarpsborg som legger ned et kjempefint tilbud for/arbeidstrening/sosialisering.

Her må jeg ignorere regler og mine følelser angående dette stedet. 

Jeg har nå hatt en utfordrende fortid og dette stedet jeg har jobbet på som frivillig i 7 år har hjulpet meg i min hverdag og mest sannsynlig mange andre. Dette stedet har utfordret meg, gitt meg bedre selvtillit, vist meg tillit og følelsen av å være til nytte for andre. Jeg har sett flere tilfeller av likestilte som har kommet og gått. Flere av disse har fått en ny start for å komme seg videre ut i arbeidslivet. 

Mine oppgaver som frivillig ansatt har spart nav for mange regninger siden jeg da har drevet med vedlikehold, reparasjoner etc. Dette var en plass for 5ansatte og 30-50deltagere. Hvor dette da var ett sparende og godt tiltak. Her ville nav spart mye penger i forhold til å betale bedrifter for utplasseringer og sysselsetting. 

Vi vet jo det at hele Norge er en gedigen kvern der pengene går på rundgang. Ta f.eks 1pall med bjørkeved som koster nærmere 2000kr. Dette var noe av det vi produserte for sosialklienter i Sarpsborg. Forslag på andre ting kampenes kunne tilby var arbeidstrening alt innenfor nål og trå, trearbeid og andre praktiske gjøremål. 

Kampenes bistod med hjelp til ting som vedtak man ikke forstår, søknader og lege (personlig så ble jeg fulgt grunnet angst).

Hjelp meg med denne underskriftskampanjen, slik at jeg og mine likestilte har ett sted å gå til slik at vi kan fortsette vårt arbeid for å gjøre hverdagen litt bedre for de som kommunen feier under teppet. 

 

inbound4072716842960692762.jpg

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Thomas Jensen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...