La bokbåten leve! Fortsatt bokbåt i Vestland fylke

Vestland fylkesting skal 9. juni avgjøre om bokbåten Epos skal fortsette som bokbåt eller om tjenesten skal legges ned. Det er harde tider, det er lite penger, men det er over 6000 barn i hele Vestland fylke som ikke får et levende kulturtilbud og profesjonell litteraturformidling i en boksamling som er langt større enn et lite skolebibliotek. Disse barna får i liten grad glede av at pengene fylkeskommunen sparer blir brukt på ebøker og bokbusser. De bor på øyer i Austevoll og Solund, inne i grender i Hardanger og Sogn som ikke har et bibliotektilbud på linje med unger i Bergen, på Stord eller i Førde. Det er de som har lite som mister det de har, mens sentrale strøk får mer. 

Om du synes bokbåten Epos skal få fortsette å gi et tilbud til HELE Vestland fylke, om du synes levende kultur og litteratur hører hjemme også lengst vekk fra byer og sentrale strøk? Skriv under og bidra til at vi får friske midler til en utvidet og forbedret bokbåttjeneste. Si nei til nedlegging! Si ja til bedre tilbud til de som får minst!

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Thomas Brevik kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook