JA! Vi søker overflytting til Helse Midt-Norge

 

Vi ønsker oss bort fra Helse Nord, Helgelandsykehuset.
Vi hadde faktisk troen på at Helgelandssykehuset 2025 var for ALLE pasientenes beste: ETT sykehus plassert på midten. 

Fagmiljøet i HSYK anbefalte også ETT sykehus på Helgeland. Men nei, vi blir avspist med smuler med vedtaket som lager grunnlag for evig sykehuskrangel. Helgelandssykehuset og deres administrasjon er blitt til et vepsebol uten styring. 
Fylkestinget i Nordland vedtok også des. 2019 å følge innstillingen til fylkesrådet om to sykehus på Helgeland. 

Dette ønsker vi ikke være en del av, så derfor bør vi nå vende oss sørover og søke overføring til Helse Midt-Norge.
Med det får vi betydelig kortere, billigere og miljømessig bedre reisevei både for pasienter og pårørende til universitetssykehuset som da vil bli St. Olavs i Trondheim.                                        Mosjøen vil sannsynligvis få beholde sitt sykehus med gode muligheter for utvikling.

JA, VI SØKER OVERFLYTTING TIL HELSE MIDT!

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Svein Eirik Forsmo fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )