JA til sunnere hundeavl i REGISTRERTE FORMER.

Dyrebeskyttelsen har begått en stor feil ved å saksøke NKK, og enkelte oppdrettere og klubber. De har tidligere uttalt at de er imot raseavl, og med denne saken baner de vei for flere useriøse aktører. 

Vi vil heller ha krav om obligatorisk  helsescreening og registrering av disse resultatene, og gjennom dette kunne bidra til friskere hunder både nasjonalt og internasjonalt. 

Vi vil heller at Dyrebeskyttelsen støtter arbeidet som blir gjort enn å føre krig mot alle raseentusiaster. 

Vi vil heller at DB bruker penger på delvis sponsing av MR for raser som er belastet med Syringomyeli. 

Vi vil at DB bidrar til et SAMARBEID for friskere hunder, enn å sløse bort midlene sine på evige rettsaker som bare bryter ned all tillit og muligheter for samarbeid. 

DB har statsstøtte, og misbruker denne med å kjøre rettsaker mens dyrevelferdssaker og vanskjøtsel får fortsette. 

Alle vil ha friskere hunder, men å sloss i retten er IKKE veien å gå. 

Hvis vi vil ha friskere hunder I ORGANISERTE FORMER kan vi ikke være bekjent med en dom som åpner for at useriøs blandingsavl  får fortsette uhindret, mens seriøse oppdrettere som virkelig gjør en jobb FOR rasene og for at de skal bli sunnere blir stoppet. 

Hvis DU 

1. vil ha sunnere hunder uten at noen skal risikere straffeforfølgelse for å gjøre det beste de kan, og

2. ønsker at alle helseresultater skal registreres, sånn at det blir mer gjennomsiktig og tydelig for alle og det blir ENKLERE å kun avle på sunne hunder

 

så signer på dette oppropet!  Tusen takk!! 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Lisbet Aarum fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...