Ja til rulleskitrasé i Sognsvann Snøpark

 

cropped-lyn-logo.png

Rulleskitrasé i Sognsvann Snøpark

Lyn Ski har arbeidet i flere år sammen med Koll for å bygge en rulleskitrasé i Sognsvann snøpark. Nå er planene for rulleskitraseen lagt ut for høring og vi trenger støtte fra alle gode krefter for at planene skal la seg realisere. Planen er en trasé for rulleski med 4m asfalt og lys. Traséen vil bli en del av Sognsvann Snøpark med skiløyper for trening og skirenn om vinteren. Les mer her

Lyn Ski har tett på 1100 barn på trening. Våre naboklubber har også store barnekull som er aktive på ski. Det er mange tusen barn i vårt nærområde som trener langrenn.

Rulleski er en viktig del av barnas trening og er umåtelig populært. Det vi kan tilby barna til rulleskitrening er per i dag alt for dårlig. Rulleski på trafikkerte veier egner seg ikke for barn. Løypene i Holmenkollen er (for) krevende for yngre utøvere.  Det er kommet noen anlegg i Oslo, blant annet er det blitt et kjempefint anlegg på Grorud, men kapasiteten er fortsatt på langt nær stor nok.

Hvis vi kan mobilisere alle med hjerte i Lyn, alle naboklubber og alle langrenns interesserte i Oslo og omegn til å bidra med sin underskrift vil det være en sterk markering av behovet. Anlegget vil bli et kjempeløft for Lyn, Koll og hele Oslo området. Vi ber derfor alle om å bidra med sin underskrift for å vise støtte til prosjektet for å vise hvor stort behovet er.

Vi håper du vil bidra med din underskrift.

IMG_5888.jpg


Lyn Ski v/ Rune Nordengen/Amund Brusveen Jensen og Annik Bjørndal    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Lyn Ski v/ Rune Nordengen/Amund Brusveen Jensen og Annik Bjørndal fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLERBetalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...