Ja til flere skulebusser mellom Osøyro og Fusa VGS!

Som osing og elev på Fusa VGS som pendler hver dag, har jeg måttet ta fulle busser til og fra skolen. Hver dag må flere elever stå som sild i tønne, og det er umulig å opprettholde 1 meters avstand slik det skal være i henhold til smittevernsregler. Slik det er nå, er det rett og slett ikke nok seter på bussen og flere elever blir stående hver dag på begge sider av fjorden. På sitt verste har det vært 10+ stående fra Venjaneset til skulen, og derfor er det helt tydelig at det må settes opp ekstra busser. 

Skolen vår er merket som en gul sone, som betyr at vi må opprettholde 1 meters avstand mellom elever som IKKE går i samme klasse. Hver klasse har egne lunsjtider for å unngå kontakt med flere klasser, og det står antibac tilgjengelig overalt. Hvorfor opprettholdes ikke regler om smittevern på bussen? Noen av oss har kanskje familie som er ekstra utsatt for korona, enten sykdom eller arbeid, som gjør at det blir veldig ukomfortabelt og rett og slett utrygt å ta bussen slik den er nå. Merk også at flere elever ikke har økonomien til å kjøre hver dag, ettersom man må betale for kjøretøy på ferjen.

Vi som undertegner denne underskriftskampanjen foreslår at det blir satt opp en ekstra buss til/fra Os så snart som mulig. Jeg har tidligere tatt dette opp med skolen, men fått beskjed om at dette er noe Skyss må ta tak i. Undertegnelsene sendes til både Skyss, fylkeskommunen og Fusa VGS.

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Lilly-Mae Grønvigh kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook