Krigsfareopprop

Quoted post

Dag Øistein Endsjø

#25

2015-07-16 12:01

Dette er noe av det mest historieløse jeg har sett på lenge. Initiativtakerne til denne aksjonen sluker både Russlands anti-Ukraina-propaganda helt uten motforestillinger - se http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Logn_-logn-og-atter-logn-7918148.html - og deres videreføring av Sovjets løgner om seg selv i annen verdenskrig. http://www.dagbladet.no/2015/05/12/kultur/meninger/krigen/debatt/sovjet/39144030/

Replies


Gjest

#26 Re:

2015-07-16 13:03:44

#25: Dag Øistein Endsjø -  

Hei

Tror du ikke vi har lest denne anti-russiske løgnpropagandaen allerede? Avisene er jo fylt med slike artikler på daglig basis. Hvor mange bloggere og twitrere fra Novorossia (øst/sydøst i Ukraina) følger du med? Hvilken media konsumerer du annet enn NATO-media?

Når det gjelder andre verdenskrig må Putin følge en bestemt linje. Putins/Russlands løgner om andre verdenskrig er dog ikke verre enn Norges løgner.

Jeg syns du bør tåle at vi ikke har totalt meningsdiktatur i Norge - enda. Er du tilhenger av demokrati må du tåle at det eksisterer mennesker som er uenige med deg og med den norske regjeringens offisielle syn på tingene, som repeteres mange ganger daglig i alle de betydelige mediene.

Hovedpoenget: NATO-blokken og NATO-media hisser til krig mot en nasjon som overhodet ikke har gjort oss noe. Vi må unngå en tredje verdenskrig. Og vi har aldri vært nærmere en slik krig enn i dag.

Avslutter med et spørsmål: Har Russland militærbaser og militærøvelser i Canada og Latin-Amerika? Ikke? Altså: Hvem er aggressoren?

Hilsen

Bjørn Brataas