Stopp Vaksineaksjon.no

Quoted post

Guest

#10 Re:

2014-10-18 12:35

#8: Syk av vaksine -  

Vaksinen mot svineinfluensa er en sesonginfluensavaksine, ikke en barnevaksine, og kontroversene rundt denne er på dagsorden blant fagfolk som jobber med vaksiner. Det var derimot ingen i Vaksineaksjonen som forutså narkolepsi som en mulig bivirkning, og de tok feil i alle de andre skremslene sine. Når de for det meste mangler elementær kunnskap om biologi og immunologi er det lite de tilfører denne debatten utover å være et forstyrrende element som overdøver det viktige budskapet.

Men Vaksineaksjonen er ikke bare motstandere av svineinfluensavaksinen, de er motstander av alle vaksiner. De ønsker mao. velkommen sykdommer som for 100 år siden tok livet av eller ga alvorlige skader hos svært mange norske barn.

Replies

Det er lov å stille spørsmål

#16 Vaksineaksjonen ber alle om å studere hver vaksine nøye

2014-11-30 10:26:35

#10: Guest - Re:  

Blant Vaksineaksjonen finnes det både de som har studert vaksiner i flere år fra uavhengige kilder og derfor vet mer enn gjennomsnittslege, og det finnes en del faglig kvalifiserte eksperter. De publiserte flere avisinnlegg i 2009 hvor de stilte spørsmål om Pandemrix var et uklokt valg og de ga faglig begrunnet forklaringer på akkurat hvorfor vaksinen kunne øke risiko for autoimmune sykdommer. (Det finnes mange, narkolepsi er en av dem).

Vaksineaksjonen er ikke motstander av alle vaksiner men de ber alle om å undersøke nøye for hver enkel vaksine. 
Akkurat som når vi studerer syltetøy- og kjekksetikketter, også de for solkremer. Vi kjøper ikke dersom vi ser ingredienser der som vi ikke liker.