Stopp Vaksineaksjon.no

Quoted post


Gjest

#1

2014-10-15 20:03

Vaksinasjon er viktig

Replies

Stikkord "Gardasil"

#14 Re:

2014-11-26 15:46:08

#1: -  
Finn ett - bare ett - godt dokumentert eksempel på at vaksiner virkelig har fungert jfr. den historien industrien vil ha oss til å tro. Denne industrien har villet ha oss til å tro at vaksiner er vår livbøye mot sykdommer, men den samme industrien har ikke klart å dokumentere sine påstander her. Det vi imidlertid vet med sikkerhet kommer fra en konkret erfaring som ikke kan tilbakevises, nemlig permanente skader på uvitende, uskyldige mennesker i stor skala. OG: Henimot umulig å få erstatning fra et offentlig helsesystem som ikke tar ansvar! Vaksinene har i mange tilfeller ført til smittespredning og epidemier av de samme sykdommene de pretenderte å vaksinere mot (f.eks. polio). Barnesykdommene er kroppens egen måte å rense seg selv på og tone immunforsvaret, og som sådan bygger de helse(!) Sterkt underernærte barn kan være så svake at barnesykdommene kan få fatale følger, men der er det jo underernæring som har skylda. (Typisk er da at industrien kommer på bane med sine vaksiner istedenfor proper ernæring og sanitært, godt husly. Jeg tør faktisk ikke tenke på hvor mange underernærte barn i u-land som omkommer som følge av vaksinenes bivirkninger). Når vi vaksinerer barna, berøves de for muligheten til å få barnesykdommene, og dette svekker helsa deres. Konsekvensen er at vi får barnesykdommer først i senere alder, og da kan det få uheldige konsekvenser.

Det er oppriktig trist å alle de som stiller seg bak denne aksjonen, for dere bidrar til å spre desinformasjon som har svært lite med folkehelse å gjøre. Dere har, som oss andre, hatt alle muligheter til å sette dere inn i informasjon rundt vaksiner. Dere har imidlertid droppet dette til fordel for det å mene HØYT - løsrevet fra fakta! Det kan man jo se av de komplett substansløse kommentarene ovenfor, der det lefles med tåpeligheter som "antisemittisme" og dets like. Og nå, etter svineinfluensavaksine-skandalen, står neste katastrofe på trammen og banker på døra: HVP-vaksinens massive skader påført unge jenter. En vaksine fylt med absurde giftstoffer, og dertil en vaksine man faktisk ikke aner om virker(!) Slå den! Japan har luktet lunta, og har forbudt vaksinen. Håper andre land skjønner tegninga og lar seg inspirere av Japan. Vi er forsøkskaniner i et eksperminent så uetisk at det savner sidestykke. Vaksiner dreier seg om penger, ikke helse!

Det er lov å stille spørsmål

#19 Re: Viktig å undersøke alle vaksiner først

2014-11-30 10:56:44

#1: -  

Hver eneste vaksine bør undersøkes nøye først fra uavhengige kilder. 
Ingen lege vet hvem som kan alvorlige bivirkninger inkl. autoimmune sykdommer som kan komme flere år etter vaksinasjon.

Husk dette vedr vaksiner:
Det finnes ingen angreknapp!

Røffe Roffen

#32 Re:

2014-12-15 17:43:41

#1: -  

 Må være årets morsomste kavalkade. En gjeng med avdanka alkiser og overdoserte viagrajunkiser som skal stoppe en aksjon som i utgangspunktet er en aksjon :-) Skulle denne såkalte dildoaksjonen til Skien største alkis og trygdesnylter Hans P Nenseth liksom ha noen effekt?? Skal dere med disse kommentarene ringe politiet å arrester oss som har trykket liker på vaksineaksjonen? Tror dere gestapo/stasijunkies bør finne på noe annet i fritiden enn å leke idioter på fritiden. Det som kanskje er mest morsomt er at det finnes her en gjeng med ca 1000 brækende sau som tror de har greie på vaksiner :-)