Norsk Dampselskap krever å bli tatt på alvor!

Fredrikstad

/ #223 TPD

2016-05-21 22:02

Jeg støtter alt  som står i oppropet, men ønsker ikke at vi skal implementere TPD i Norge. De produktene som da blir tillatt gagner kun tobakk og pharmaindustrien. Det utstyret holder ikke mål. Så vær så snill og sette deg ned å snakk med representantene fra NDS.

For meg som hadde røyket i 32 år, opp til 3 pakker med rød mix i uken ( helst smuglevarer fra Tyskland) ble dette en revolusjon. Har holdt meg unna tobakk i 2 år 2 måneder og 10 dager. Men allerede etter en måned begynte jeg å kjenne meg bedre. Nå sover jeg mye bedre på natten, har ikke lenger surkling, slim og vondt i brystet. Mye bedre pust, lukt og smaksans. Føler meg 10 år yngre.

 

Så kjære Bent Høye, reguler dette som ett nytelsesmiddel. Selve e juicen bør under ordentlig regulering, for vi vil ikke ha unødvendig skadelige tilsettninger.  Vær så snill å ikke driv meg ut på ett svart marked, for røyke vil jeg aldri mer. Og det sier jeg som i påsken 2014 ikke ville slutte.

Jeg hadde gitt opp. Prøvd tyggemi og plastr med nikotin, snus, det endte opp med å bruke begge deler. Det lengste jeg klarte å holde meg var 3 uker. Så jeg ga opp og tenkte at man fikk heller leve med litt dårlig helse enn å gå rundt å ønske seg en rullings 24/7.

Så forsøkte jeg damp for morro skyld. Og vet du hva, etter en måned hadde jeg glemt å røyke. Jeg hadde tobakkspakker i fryseren som jeg kastet etter ett års tid. Ville ikke gi bort giften. Men kan jeg, så gir jeg gjerne bort ett startsett med dampeutstyr som virker. Ikke cigalikes. De er for dårlige.

Kjenner du noen på tinget som ønsker å stumpe røyken, sett dem i kontakt med NDS, så er min påstand at de er røykfrie etter kort tid.

 

Med vennlig hilsen håpefull snart 50 åring.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook