LA BARNA KOMME HJEM TIL SIN KJÆRE MAMMA VIBEKE


Gjest

/ #60

2015-09-12 00:19

Kidnapping og barnehandel tolereres ikke !
Spesielt med tanke på at vi Vet detteer syv utenlandske aktører som har lagt dette ut som børsnotert selskap - av bl.a den styrtrike svenske Wallenbergfamilien ( Wikipedia ) som drev med jødehandel underkrigen . Og at øvertse frittstående påtalemyndighet her i landet er resultatet av Terbofens stormannsgalskap om og ha en Rikskanseller - som skulle ta over for Konge og Regjering ! Og som ikke behøver - og åpenbart ikke følger Norges Grunnlov - fordi dette styres av fremmed schatsmakt . Therbofens Rikskanseller er Riksadvokatens embedte /kontor - og dette organet som skal etter sitt mandat føre Norges lover - lar dette "elegant" være. Det legger beslag på våre politistyrker - og det er lettere og få bevepnet politi pådøren og inn i hjemnet , for og RIVE barn ut av foreldres armer. Uten at politiet selv vet hvorfor de må gjøre dette/hva saken gjelder !
At de har under disse 70 årene dette har fått infiltere seg i det norske samfunn har de til og med klart og skaffe seg sitt helt eget departement - i tillegg til kontroll på politistyrken ! Dette er ikke Norsk Grunnlov verdig - det er jeller ikke lov etter denne !
Og vi må ikke glemme at dette øverste frittstående påtalemakten er Over PST,over KRIPOS , over Riksrevisjonen , over kontroll og konstitusjonskommiteen ,over statsadvokstens avgjørelser, over Regjering og demed "over" Kongen vår som er den siste bastion mot dette forferdelige organet basert og drevet under Nazi ideologien til Terbofens Rikskanseller alias Riksadvokatens kontor.
Nå er det Nok på ikke og følge Norges lover - og Germany Go Home !
- the war is over !
- vi hadde verdenskrig på denne ideologien og dette styresettet : og vi vant den.Så Hva gjør dette organet i Norge ?
Det snakkes om riksrett for og få avsatt dette ! Og Nåde den som stemmer på dette SV partiet som på oppdrag av
moderpartiet AP -Flere ganger har forsøkt og felle Kongen og monarkiet vårt. Google riksadvokatens mandat og hvilken linje denne fører ned mot politi og statsadvokat- så googler dere riksrett - og se hva En mann tillater seg og lefle med i Grunnloven. Djupedal :Fylkesmann i Agder !
Nå Må dere også Kreve at denne historietimen taes seriøst - og slutte og tro at vi kan leke nede på førstelinjetjenesten i kommune når beskjedene kommer fra Fylkesnivå : og ikke dta ned sløret igjen ,som om dette dere nå leser ikke er det som er årsak til barnehandlen.