ULO - Uføres Landsorganisasjons kamp for uføres rettigheter

Våkn opp!

/ #71 Re: Ang. skatt...

2015-02-13 17:48

#18: Viking - Ang. skatt... 

 Jeg har også snakket med skatteetaten og fikk ingen anbefalinger til tross for at jg ser hva de har beregnet som skatt for et år, og at det trekkes langt mer ! Så jg spurte dem i en mail om hva slags regnestykke dette var ... I og med reformen burde de ikke kun sende ut et vilkårlig? normalt? trekk, da dette slår veldig skjevt ut for oss som ikke har betalt noe særlig eller null tidligere

Forøvrig finner jg det ganske frekt av Stortinget at de har senket innslaget for 'formue' (for de fleste er d boligen en bor i) mht å mottat bostøtte UTEN at en har fårr noe brev / info om dette! Jeg registrerte den 10. at jg ikke hadde fått noe bostøtte og etterlyste den og fikk beskjed om at jg falt ut pga for høy formue (skal jg le eller grine) og at jeg VILLE MOTTA brev ...(var dette jg mistenkte da vi skulle rapportere hvor mange kvadratmeter vi bor på)

Frekkeheten hos politikerne lenge leve! 

Og selv om det er Stortinget som har vedtatt alt dette så er dette et mantra jg har hørt fra Høyre i årtider ... 'det er for fett å leve på uføretrygd' ... særlig fra den yngre garde der .. 

OG alle er vel klar ver at våre stortingsrepresentanter ikke alltid er klar ver hvordan saker de vedtar virker i praksis !