Nei til bro i indre Oslofjord www.broneitakk.no

Friluftsområdet nord for Drøbak må sikres mot inngrep

/ #83 JA TIL TOLØPET DRØBAKTUNNEL

2015-02-07 15:08

Friluftsrådenes landsforbund har 25 års jubileum og har valgt ut flotte steder i kommunene. I Frogn kommune er Digerud valgt ut, stedet som i KVU for kryssing av Oslofjorden er valgt ut som utgangspunkt for broen nord for Drøbak med Håøya som brofundament: 

"...se Oslofjorden om vinteren er et fantastisk skue i lav vintersol og snødekte strender. I Frogn kommune ligger Digerudgrunnen fyrstasjon. Dette er del av kystleden i Oslofjorden, men kun som vinteråpen hytte. Nesoddlandet er kjent for godt fiske – dette gjelder også Digerudgrunnen. Hytta ligger usjenert til, rett i strandkanten, og er et glitrende utgangspunkt for en padletur der du på denne tiden er nesten alene. Mer om Digerudgrunnen og mulighet til å bestille...." 

Bestill mens du fremdeles kan oppleve området som et uforstyrret kystområde, før en 4-felts motorvei krysser indre Oslofjord like nedenfor denne kystperlen! 

Si nei til bro nord for Drøbak og ja til dobbeltløpet Drøbaktunnel, så sikres Oslofjordkrysningen samtidig som naturmiljø og friluftslivområdene og Håøya sikres.