Folket krever å bli hørt; Stopp bompengeringen fra 31.12.2016


Gjest

/ #126 Hvorfor hater folk bompenger?

2014-12-10 14:33

Hadde momsen som du betaler på ALLE varer vi kjøper hver eneste dag kommet på en separat regning en gang i måneden i steden for å bakes inn i prisen på det vi kjøper så hadde folk være mer forbanne på den enn på bompenger. Du betaler tross alt MYE mer i mange andre skatter enn bompenger, det bare FØLES som om bompenger er mer urettferdig fordi det blinker et grønt lys forran deg hver gang du blir belastet denne skatten.

 

Selv om dette ALDRI nevnes i bompengedebatten så har innføring av bompengeordningen gjort det mulig for politikere å realisere veibyggingsprosjekter som vi ALDRI hadde fått om det ikke var mulig å få en ekstra inntekstkilde for å dekke utgiftene. Ingen politiker ville lagt ned en skole for å bygge en vei, og ingen politiker ville innført eiendomsskatt for å utbedre en motorvei. Folk vil ha, ha, ha, men de vil ikke betale for det.

 

Fortsett å hat bompenger alt dere vil. Resultatet vil bare bli at utbygging av veinettet vil stoppe opp. Effekten vil ingen merke før om 15-20 år, men det er det vel ingen her som bryr seg om fordi de ikke makter å tenkt så langsiktig...