På tide med fartsdempende tiltak i Lerstadbakken!

På tide med fartsdempende tiltak i Lerstadbakken! / Kunngjøringer / Melde inn til politiet om farlige situasjoner / Kommentarer


Gjest

#1

2021-01-03 12:31

Vil man da måtte oppgi konkrete bilnr eller bare at det har vært en situasjon?
Iselin Akslen

Forfatteren bak dette oppropet

#2 Re:

2021-02-16 20:42

#1: -  

Hei! Beklager, jeg har ikke sett kommentaren din før nå :) 

Det beste er å notere seg skiltnummeret, om man får tid til det... Da får politiet mulighet til å kontakte og snakke med den det gjelder, det er ofte gjengangere som kjører for fort her.

Jeg ringte politiet idag, for å melde om en stygg forbikjøring. Jeg rakk dessverre ikke å notere meg skiltnummeret.. Det den hyggelige politimannen sa, var at det vi også bør gjøre i tillegg til å melde fra, er at så mange som mulig tar kontakt med kommunen og øker presset på at de må gjøre noe med vegen her. Vi kan sende mail/hendvende oss til kommunen og forklare situasjonen. Om så mange som mulig sender mail og de får mange nok henvendelser, så vil presset bli stort på at de må gjøre noe. 


Gjest

#3

2021-02-22 19:06

Hei, gjelder dette oppropet hele Lerstadvegen eller bare Lerstadbakken? Vi som bor i nedre del av veien har også utfordringer med råkjøring ganske ofte. Med utkjørsel rett ut i veien og små barn som leker i innkjørselen er dette noe vi virkelig ønsker en innskjerping på! Mener å ha lest at det ikke bør være over 40 km/t når man har uoversiktlig trafikkbilde med innkjørsel rett i veien.

Mvh

Lerstadvegen 24

v Synnøve Kjerstad

Iselin Akslen

Forfatteren bak dette oppropet

#4 Re:

2021-02-22 21:36

#3: -  

Hei! I utgangspunktet tenkte jeg på Lerstadbakken, vegen mellom overgangsfeltet ved Ruudvegen (avkjørselen til fotballbana) og Meny Lerstad, men jeg tar nå med hele strekningen mellom Uno X og Meny Lerstad i betraktning når jeg har snakket med kommunen og Smp. Det mangler fartskilting og det er et problem at trafikken har generelt for høy hastighet, at enkelte kjører helt opp til 80 km/t. Så her burde absolutt farten senkes til 40 km/t på hele strekningen. Jeg har også sett farlige situasjoner med barn på vei til skolen som skal krysse veien over til Gåseidstien. 
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...