FlekkefjordSykehus

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra FlekkefjordSykehus-oppropet.


Gjest

#1


Flekkefjord sykehus reddet livet mitt da jeg ble innlagt i koma grunnet en lungebetennelse ingen oppdaget før jeg kom dit.

Gjest

#2


Jeg er gla at eg blei føtt på sykehuset i Flekkefjord :) er født 6 uker for tidli så eg sko ha blitt født i kr.sand men sian eg blei født 09.02.1996 i snø storm alt av veier Va stengt te å me helikoptere gikk ikje så e takknemlig for Flekkefjord sykehus


Gjest

#3


Det er viktig å ha et godt og fungerende akuttmottak på alle sykehus, spesielt på små steder slik som Flekkefjord der det er langt til neste sykehus. Jeg tror at om de gjør kutt på en avdeling som er så viktig vil liv gå tapt, og det sier seg selv at det samme vil skje dersom avdelingen legges ned.

Gjest

#4


Mine foreldre bor på Hidra. De lever fordi Flekkefjord sykehus har akuttberedskap og et meget dyktig medisinsk personell. Takk!
Det er en stor trygghet for oss barna som bor andre steder å vite at de ulike teamene på Flekkefjord sykehus står klare til å ta i mot når noe skjer. For det gjør det.

Gjest

#5


Flekkefjord retter feilene de nekter å se I kristiansand.


Gjest

#6


For å støtte lokalsykehuset.

Gjest

#7


Flekkefjord sykehus må bestå i sin helhet med akutt kirurgi døgnet rundt!

Gjest

#8


Jeg vil at det skal være ett akuttmottak i Flekkefjord,har selv måtte hatt hjelp og familie og venner.er evig takknemlig for at det er der.

Gjest

#9


For vi trenger sykehuset vårt!

Gjest

#10


Jeg kjører langtransport mellom Sørlandet og Vestlandet,og er godt å vite at det er ett akuttmottak mellom Kristiansand og Stavanger visst uhellet skal være ute,min kone er er fra Flekkefjord,så det betyr mye for henne

Gjest

#11


fordi jeg synes det er viktig og ha lokale sykehus med akuttmottak dersom noe skulle skje meg eller mine i nærheten av dette sykehuset.

Gjest

#12


Hei! Jeg signerte oppropet fordi jeg, og mange flere trenger sykehuset i Flekkefjord. Det kan bli for langt til Stavanger om det står om livet. Så! Vi trenger Sykehuset!

Gjest

#13


Det blir tryggere å bo i distriktet

Gjest

#14


Støtter alle opprop som går på bevaring av lokalsykehus - akutt kirurgi og føde trenger vi alle!

Gjest

#15


Jeg har fått to barn på dette sykehuset, to smertefulle, men utrolig flotte opplevelser. I trygge rolige omgivelser. Proffe folk og en plass en blir sett på som person ikke nr.

Gjest

#16


Fordi jeg har gode erfaringer fra Flekkefjord sykehus og derfor ser viktigheten av å bevare akuttmottaket her .

Gjest

#17


Vi trenger lokasykehusene!

Gjest

#18


Signerte pga,, vi må få beholde "sykehuset åkkas" og alle funksjoner det har i dag.. Har virkelig fått erfare hva det betyr med et sykehus i nærheten.. og den kompentase de alle har....leger, pleiere og ikke minst kirurger,, et toppers team!!! Er de alle evig takknemlig for at jeg i dag kan sitte her å Signere!!<3<3<3

Gjest

#19


Fordi avstanden mellom sykehuset i Stavanger og sykehuset i Kristiansand er svært lang. Flekkefjord sykehus har ein viktig funksjon og ligg omtrent midt imellom.

Gjest

#20


Viktig å støtte lokalsykehuset!

Gjest

#21


Sykehuset er noe av det viktigste vi har!

Gjest

#22


Vi trenger ett sykehus i denne regionen. Skulle en ulykke skje så kan det være for sent å nå stavanger eller krsand både med ambulanse og helikopter

Gjest

#23


Distriktene trenger lokalsykehuset.

Gjest

#24


Fantastisk behandling da vår datter ble akutt syk på vei fra Kristiansand til Stavanger for 17 år siden.

Gjest

#25


Fordi Flekkefjord sykehus er vårt lokalsykehus og viktig for oss å beholde da det er en tredjedel av veien i forhold til Kristiansand.