Stopp Vaksineaksjon.no

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Stopp Vaksineaksjon.no-oppropet.

Det er lov å stille spørsmål

#26 På Vaksineaksjonen er det mye faglig korrekt og interessant informasjon

2014-11-30 11:33

#13: Vegard -  

Mange av de som følger med på Vaksineaksjonen mener at der er lærerike og respektfulle diskusjoner.

Det er lov å stille spørsmål

#27 Re: Antvaksere er ignorante, uvitende og oppfører seg tåpelig

2014-11-30 11:36

#7: Tor-J Næss - Antvaksere er ignorante, uvitende og oppfører seg tåpelig  

Det som er ignorant er å komme med personangrep uten å studere hva som vaksinekritikkere faktisk påstår.
Mye av vaksinekritikernes påstander er basert på grundig og uavhengig forskning som utføres av meget kompetente og godt kvalifiserte forskere.

Skepsiskiller

#28 Re: Antvaksere er ignorante, uvitende og oppfører seg tåpelig

2014-11-30 11:40

#7: Tor-J Næss - Antvaksere er ignorante, uvitende og oppfører seg tåpelig  

 ser ut som en hjerneskadd mongo har skrevet de bloggene der.


Gjest

#29

2014-12-03 22:36

tidenes scam-side med massiv misvisende informasjon.

Gjest

#30

2014-12-15 09:24

Bort med ignoransen
Øyvind

#31 Re: Re: Det er rasjonelt å undersøke hver vaksine nøye først

2014-12-15 11:43

"Det er lov å stille spørsmål"

Det er lov å lytte til svarene du får også.

Røffe Roffen

#32 Re:

2014-12-15 17:43

#1: -  

 Må være årets morsomste kavalkade. En gjeng med avdanka alkiser og overdoserte viagrajunkiser som skal stoppe en aksjon som i utgangspunktet er en aksjon :-) Skulle denne såkalte dildoaksjonen til Skien største alkis og trygdesnylter Hans P Nenseth liksom ha noen effekt?? Skal dere med disse kommentarene ringe politiet å arrester oss som har trykket liker på vaksineaksjonen? Tror dere gestapo/stasijunkies bør finne på noe annet i fritiden enn å leke idioter på fritiden. Det som kanskje er mest morsomt er at det finnes her en gjeng med ca 1000 brækende sau som tror de har greie på vaksiner :-) 

Leif-Steinar

#33

2014-12-15 21:32

Dette kan vi jo trygt anta er tidenes største nederlag, kun 1% av HEF sine medlemmer støtter nazi aksjonen, de 99 prosentene som ikke vil skrive under sier mao rett ut at dere 1% er noen jævla idioter. :)

 Kjør på videre med å drit dere ut så vi andre blandt de 99% HEF medlemmer som ikke støtter dere ekstriminister får oss en god latter. :)  

 

 

 

Anders

#34

2014-12-15 21:40

Har du noen kilder på konspirasjonsteorien din om at Bill Gates vil utrydde menneskeheten eller er det bare fri fantasi som vanlig ? 

 

Såvidt med bekjent så var det Prins Philip, hertug av Edinburgh som gikk ut å sa han ville utrydde menneskeheten, Bill Gates derimot gikk ut å sa han "bare" ville redusere den med 15-20 ....


Gjest

#35 Bli voksen

2014-12-15 22:43

Rolf Erik Hanssen, jeg ser du kjører på i samme stil som du alltid har gjort de 10 siste årene, med forsøk på trakassering, som du og må møte i retten for? På tide å bli voksen snart?
Hvilken rolle spiller det om jeg er "Skiens største alkis og trygdesnylter" i forhold til om vaksiner virker eller ikke?
Når det gjelder 1000 "brækende sauer", du undervurderer tallet. Vaksinedekningen er på over 90%.


Anders, Bill Gates har sagt at han vil redusere befolkningsveksten med 15-20%. 

Hans Petter Nenseth

Røffe Roffen

#36 Re: Bli voksen

2014-12-16 22:41

#35: - Bli voksen 

 Næmen herregud da unge lovende Nenseth :-) nå er det ikke min skyld at det står "NAV macht frei" over inngangsdøra di og du blir  litt småtuppete... Men det blir jo litt tåpelig med en slik aksjon da... Vaksineaksjonen er jo allerede en aksjon.... men så kommer du opp med "Stopp Vaksineaksjonen" så det betyr vel  at jeg må starte "Stopp!!!!! Stopp vaksineaksjonen" også kommer du opp  med "STOPP!! Stopp!!!!! stopp vaksineaksjonen" Og det kommer jo så klart ikke som noen bombe at da kommer jeg til å etablere den onde "STOOOOOPPPPP!!!!!!!!!!!!!! STOPP!! Stopp!!!!! stopp vaksineaksjonen..... også fortsetter vi tilo det blir ca 400 Stopp ditt og datt rundt omkring.. men morsomt å se at du har skrapa sammen bunnslammet i det norske samfunnet som klarer å joine kampanjen din :-)   


Gjest

#37 Re: Galskap er å ikke undersøke hver vaksine meget nøye

2014-12-23 17:44

#21: Det er lov å stille spørsmål - Galskap er å ikke undersøke hver vaksine meget nøye  

 Og når fikk man MS av vaksiner??? Dokumentasjon fra eksperter på MS takk!Hilsen en som har MS

Det er lov å stille spørsmål

#38 Re: Re: Galskap er å ikke undersøke hver vaksine meget nøye

2014-12-25 10:37

#37: - Re: Galskap er å ikke undersøke hver vaksine meget nøye  

 MS er en autoimmunsykdom. Se Conclusions
www.plosone.org/article/info:doi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0008382

 


Gjest

#39 Re: Re: Bli voksen

2014-12-25 21:33

#36: Røffe Roffen - Re: Bli voksen 

 Rolf Erik Hanssen: Fra din oppned-vinkling er nok de som sier du tar feil bunnslam. :)

tron meiet

#40 heller vaksinering

2015-01-18 19:38

 Heller vaksine enn sukkerpiller fra kvakksalverhomeopater.

Linda Rugaas

#41

2015-02-04 12:27

Jeg har tatt vaksiner, og jeg har latt barna få vaksiner.  Vi har aldri betalt et øre, og jeg tviler på at staten betaler millioner for å påføre oss skader til ingen nytte.

Jeg vet at vaksiner kan gi bivirkninger, og jeg vet at de har virkning.  Jeg tar heller sjansen på en vaksine som gir skade, men ikke død i 0.1% av tilfellene, enn en sykdom som fører til en smertefull og langtrukken død i 50% av tilfellene.

Jeg er klar over at vaksiner kan medføre bivirkninger.  Jeg er også klar over at ulykker skjer oftere ved bilkjøring enn skader oppstår ved vaksiner.

Jeg tror på vaksiner når jeg ser at både tuberkolose, polio, stivkrampe, meslinger, kopper, tyfus og andre alvorlige sykdommer fremdeles tar livet av tusenvis i land uten et vaksineprogram, mens det er så og si utryddet hos oss.

Jeg har barn med autisme, og hun fikk denne skaden før hun ble vaksinert for noe som helst.  Det er ikke bevist noen større hyppighet hos vaksinerte barn i sammenligning med uvaksinerte.  Smittsomme sykdommer, derimot er hyppigere i områder der få har tatt vaksinen.

Jeg bryr meg, fordi dere ikke bare setter deres egne barn i fare, men også mine når dere forkaster vaksinasjon, fordi dere gir farlige sykdommer grobunn i skoler og nærmiljø.  jeg kan ha kontakt med smittede, men får ikke sykdommen, fordi jeg er vaksinert.  Da har ikke smitten noe levegrunnlag, og dør fort, selv om jeg en kort stund kan være smittebærer uten å bli syk. Uvaksinerte vil bli smittet og ta med seg levedyktig smitte til andre i lang tid. De som da ikke er vaksinert vil med større sannsynlighet bli syke og dø.  Dere kan kalle det et bevisst valg, men det er likefullt et valg som vi ha skadelige virkninger for mange fler enn de som kan få komplikasjoner av en vaksine.

Vaksiner blir ikke pøst ut i hytt og pine.  Koppevaksinen ble det slutt på da smittefaren ikke lenger var noen trussel.  Tyfus og paratyfus får du bare vaksine mot om du skal til land der smittefaren er større.  Rubellavaksine gies kun til jenter, fordi sykdommen er farligst for fostre.  Stivkrampevaksine fornyes kun hos de som arbeider mye med jord eller husdyr der smittefaren er større... Listen begynner å bli lang.  

Konspirasjonsteoriene blir ganske søkte, om dere aldri så mye mener dere har alle de bevisene dere trenger.  Aliensforskere, åndemanere, spøkelsesjegere- alle mener de har håndfaste beviser for sine teorier.  Det betyr ikke at jeg tar alt de sier for den ultimate sannhet.

Og helt til slutt: personangrep og usaklig raljering fører ingensteder hen og slår tilbake på dere selv.  Har dere gode, empiriske undersøkelser og statistikker skal jeg lese dem.  Dere har deres meninger, og det får jeg ikke gjort noe med, men hold dere i det minste til fakta, eller det dere selv mener er fakta. Og har dere så inderlig rett, hvorfor ikke stå fram med fullt navn?

 


Gjest

#42

2015-08-01 14:32

Fordi jeg har erfart hvor mye ødeleggelse falske teorier om vaksiner kan gjøre.

Gjest

#43

2016-11-01 21:48

Vaksinasjoner er for folk som kanskje ikke tenker så mye selv


Gjest

#44

2016-11-12 22:19

Ubegripelig glad jeg ikke har vaksinert mine jenter med HVP vaksinen som gjør mye mere skade enn bra