Forbud mot utekatter i borettslag skal oppheves

Det er ille at naboer og styreledere skal bestemme hva den enkelte beboer som eier sin egen leilighet skal få ha utekatt eller ikke . 

Katter skal få gå hvor de vil  

En katt som holdes innesperra hele sitt liv blir frustrert  , lat og tykk og har en mye større sjanse for å utvikle sykdommer  . Det er heller ikke noe liv for en katt  

Så hjelp til å få dette avskaffet da som nevnt naboer og styreledere skal IKKE bestemme dette ! ! 

Beklager til dere som har hjupet meg  , setter pris på det  men det virker ikke som det er så mange som bryr seg , trist at så mange eldre skal måtte sitte alene dag ut  og dag inn alene  bare fordi styreledere og naboer i borettslag  kun tenker på seg sjøl  . Meg . Meg . Og atter meg . På Godt norsk kalles dette egosime  og burde ikke forekomme i det frie landet vi bor i ! Ikke hjelper heller å skrive til politikere  for de gidder overhodet ikke å bry seg ! Så mye for våre folkevalgte  som skal sørge for at vi i Norge skal ha det godt  !!! 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Pål chr Pedersen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...