FOLKETS KRAV OM LIKHET FOR LOVEN

Screenshot_20210908_195237_com.android_.gallery3d_edit_825402007223010_.jpg

FOLKETS KRAV

I media det siste dukker det opp stadig nye saker hvor etablerte politikere snyter fra fellesskapets kasse. Det være seg gratis bolig, etterlønninger eller andre goder de egentlig ikke har krav på ut fra vedtatt regelverk.

At det er politikere som selv bestemmer og vedtar sine egne betingelser om lønn, trygdeordninger, boligordninger, reiser etc. gjør ikke saken bedre. Det er få, eller ingen ellers, i samfunnet som kan vedta sine egne ansettelsesbetingelser. Hvor stort er magemålet for en politiker, og hvor har sømmelighetens etiske normer tatt veien?

Hadde det vært Ola eller Kari som hadde fått en tusenlapp og to for mye, ville det blitt anmeldelse asp. for svindel!! Hadde ikke Kari og Ola hatt midler til å betale tilbake, måtte de gått fra gård og grunn, noen sågar i fengsel. Evig stemplet som svindler. Dette selv om feilen lå hos den offentlige etaten pengene kom fra.

Nå er det NOK! Noen har ikke gjort jobben sin når slike ting skjer!

Vi i FOLKETS KRAV krever full opprulling og gjennomgang av alle politikere sine særordninger som representanter som folkets tjenere mottar i sitt verv! Først da vil en kunne endre på politikerforakten som er stigende. Vi krever samme behandling enten du er Kari, Ola, offentlig ansatt eller politiker!!

Full granskning og gjennomgang nå!!

Har en representant mottatt ytelser denne ikke har krav på etter reglene, så skal det inngås en tilbakebetalingsplan slik Ola og Kari får. Dette er offentlige personer i offentlige roller.

Normalt sett skulle disse være ett forbilde for oss andre innbyggere. Hvilket forbilde er de når slike saker stadig dukker opp? At det er ok å snyte til seg så lenge en ikke blir oppdaget??

Som Erik Bye sa: «Politikere må en dag lære, både i Norge og andre steder, at de ikke er våre herrer. I demokratiene skal de være klar over, hver eneste dag de våkner, og hver eneste kveld de går og legger seg, at de er våre tjenere. De er folkets tjenere.»

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Nina Almeland fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )