Fødestua i Brønnøysund skal være åpen, ikke stengt!!!

Uten forvarsel, og som ut av det blå, ble fødestua i Brønnøy stengt frem til 1 april. Det bekymrer oss og vi liker det ikke! Derfor ber vi innbyggere i regionen i å bli med å markere tydelig hvor stor pris vi setter på vår fødestue og si ifra høylytt overfor ledelsen i Helgelandssykehuset at vi forventer oss mer - mye mer!
En døgnbemannet fødestue gir våre fødende en trygghet i en sårbar og utsatt situasjon - vi kan ikke akseptere at man ikke klarer å opprettholde tilbudet, uansett årsak og forklaring.
Fødestua skal være en av grunnpilarene i vårt nye Distriktmedisinske Senter og sikre kontinuitet i det prehospitale tilbudet. Da kan man ikke stenge det - selv for en kort stund.
Bli med å støtt opp om et livs-viktig tilbud i vår region!

Oppropet støttes av:
-Brønnøy Sanitetsforening,
-Norsk Sykepleierforbund Nordland,
-LO Sør-Helgeland,
-Brønnøy Næringsforum
-Alle politiske parti i Brønnøy
-Bunadsgeriljaen
❤❤


CDD4437A-E37D-4E0F-B5C5-089A4169D797.jpeg

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Ann Kristin Sletvold fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )