Flytt Norges ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem

Enhver nasjon har rett til selv å avgjøre hva som er deres hovedstad. Kong David gjorde Jerusalem til Israels hovedstad for 3000 år siden. Etter at Israel igjen ble opprettet som en selvstendig stat i 1948 har Jerusalem vært Israels hovedstad. Dette har Israel uttrykt også bokstavelig bl.a. ved å ha sitt Knesset (storting), høyesterett, statsministerens- og presidentens bolig der.

Norge bør gjøre som vår nærmeste allierte USA gjør, flytte var ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem for ved dette å uttrykke at også vi anerkjenner at Israels hovedstad er Jerusalem.


Hanne G. Hansen, Norsk delegat for "Forente Nasjoner for Israel", www.unitednationsforisrael.org    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Hanne G. Hansen, Norsk delegat for "Forente Nasjoner for Israel", www.unitednationsforisrael.org kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook