Fjern reklamesnutter mellom filmtrailere på kino

Tidligere var reklamer separert fra trailere på kino, slik at man kunne se filmtrailere uavbrutt før filmen startet. Slik er det ikke nå lenger. Idag åpner kinosalen og det vises omtrent 10 minutter reklame, deretter skrus lyset av, og etter hver trailer kommer det nå en reklamesnutt. 

Det er vel nokså klart at de fleste ikke er så glad i produktreklame generelt, og særlig ikke når man er betalende kunde og varmer opp til kinofilmen med noen spennende trailere. En av gledene ved å gå på kino er å bli introdusert for kommende filmer og det er synd hvis man skal gi det opp for å slippe unna reklame. 

Kinoene får antagelig mer inntekt nå gjennom reklame enn tidligere, men de mister muligheten for å få vist trailere til publikummet som stadig kommer senere inn i salen for å unngå all reklamen. Dette vitner også om en uheldig markedsstrategi som ikke ser ut til å sette kunden først. 

Slik som situasjonen er idag anser jeg reklamesnutter mellom filmtrailere som en usympatisk og ubehagelig måte å få folk til å utsettes for mer reklame. Det burde ikke være for mye forlangt å ønske en begrensning her når norsk kino har rekordmange besøkende (https://www.kino.no/tallogfakta/).

Underskriv for en behagelig kinoopplevelse!

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Julia Jensen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook