Fibernett på skåreråsen

I flere år har vi på skåreråsen slitt med det trådløse nettverket. Tradisjonell bredbånd har en veldig stor variasjon på hastigheten som vi laster ned og hastigheten som vi laster opp.

Eksempel på dette er hva de fleste på borettslaget har nå: 100 mbit nedlastningshastighet og 10 mbit opplastningshastighet.

Ved endring til fibernett vil dette være mer stabilt på for eksempel: 1000 mbit nedlastningshastighet og 1000 mbit opplastningshastighet (som de andre borettslagene har)

Hva er fiber?

Fiber eller fiberoptikk er den mest effektive teknologien for såkalt trådbundet bredbånd.

De gammeldagse kobberkablene, som fremdeles overfører internett til et stort antall husstander, overfører data ved hjelp av lydvibrasjoner.

Fiberoptikk overfører data gjennom lyssignaler som går gjennom tynne glassledninger. Standard overføringskapasitet i begge retninger for en fiberkabel er 40 Gbps (gigabytes per sekund), eller 40.000 Mbps (megabytes per sekund).

Fiberkabel vil ikke være påvirket på lik måte som bredbånd av forstyrrelser. Dette betyr at fibernett er mer stabil og raskere i responstid.


Lese mer om fiber? trykk her https://signal.no/om-signal/fibernett/

Flere borettslag har fått fibernett allerede, hvorfor ikke vi?

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Saim fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLERBetalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...