Ett stort sykehus sentralt på Helgeland!

F959495F-2679-4205-9EA4-47567C68AA06.jpegFoto: Lena Knutli / Helgelendingen 

 

12 ordførere sør for Korgfjellet har stått samlet og jobbet hardt for det eneste riktige for HELE Helgeland - ETT stort sykehus plassert sør for Korgfjellet. Uttalelser fra fagmiljøer, eksterne ressursgrupper, et samlet styre i Helgelandssykehuset, med flere peker på at dette er den beste og eneste løsningen. Likevel har direktør i både Helgelandssykehuset og Helse Nord gått inn for en to-sykehusmodell. 

NÅ er det på tide at folkets røst høres! La oss vise beslutningstagerne hva folket ønsker! Det er vi som er pasienter på et fremtidig sykehus, og det bør fokuseres på oss også! Helseminister Bent Høie skal ta sine endelige beslutning i saken over nyttår - la oss sammen vise med denne underskriftskampanjen at vi står samlet! Vis solidaritet med HELE Helgeland, og signer for at vi ønsker ETT sykehus på aksen Mosjøen - Sandnessjøen!

Husk å oppgi riktig e-postadresse, og bekreft signaturen via tilsendt e-post :-)

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Tor Morten Strøm fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...