Dyrenes Parti

  1. 2EFE0F4A-6206-4D6E-988B-7DE4F0CB52BE.png
    Jeg ønsker å starte et nytt politisk parti. Det skal kun drive med dyrevelferdspolitikk. Det blir ikke nødvendigvis jeg som skal drive/sitte i partiet, men jeg ønsker å være en pådriver til å sette dette på dagsorden. 

Jeg ser, man behøver 5000 underskrifter for å danne partiet. På dagsorden skal noen av sakene være:
1. Etablering av dyrepoliti i alle fylkene/ kommunene i Norge.

2. Etablere «sertifisering» ( på linje med mopedsertifikat) for å kunne ha dyr, hvor noe av pengene skal gå til å hjelpe dyr som står i fare for å bli avlivet uten grunn osv.

3. Fadderordning, der hvor dyr skal flytte inn ( en slags oppfølging etter dyret har flyttet inn, som et helsesøster besøk)

4. Etablere en slags liste (kredittsjekk) der man kan få vite hvem man ikke bør selge/overlate hunder til.

5. Honnør kort, slik at de vanskeligstilte kan ha hund og få honnørkort hos veterinær på lik linje med oss uføre som har honnørkort fordi vi har dårligere råd.
( her snakker jeg om at enkelte veterinærer bør ha dekning fra det offentlige, slik at man kan få egenandelskort til hunden når man har nådd et visst beløp)

6. Få på plass et lovverk, som gjør det straffbart å behandle dyr dårlig/mishandle dyr/sexuelt misbruk etc. utarbeide strafferammer på området.

7. Dyrepolitiet burde være et eget fag/ retning under utdanningen på politihøgskolen  og hvert politikontor burde ha ansatte som jobber kun med dyresaker  

 

Vi trenger 5000 for å etablere et parti for dyrene våre. Nå er det på tide, siden det ikke er veldig mye som blir gjort for dyra. Den siste saken som er rullet opp med misbruk av dyr, fikk meg til å se rødt, og ville gjøre noe.

Vi trenger 5000 underskrifter for våre dyr  

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Birgit Erkkilä kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook