Direktebuss Stjørdal-Malvik-Trondheim

Folkeaksjonsgruppa «Vi som vil ha tilbake buss 38 Stjørdal-Brekkåsen» krever direktebuss NÅ på strekningen Stjørdal-Malvik-Marienborg via Trondheim sentrum også utenfor rushtiden, med ikke mindre enn to avganger i timen.

Etter omleggingen av rutetilbudet den 3. august ble direktebuss (38-bussen) til Trondheim sentrum tatt bort og erstattet med buss til Travbanen og Strindheim og overgang til metrobuss inn til Trondheim sentrum. Dette forårsaker at dag- og kveldspendlere får betydelig lengre reisetid og store utfordringer med ruteplanlegging. Personer med funksjonsnedsettelser, eldre og barn/ungdom har fått en umulig hverdag og en nesten håpløs oppgave med å orientere seg mellom bussbytter, sanntidsapper og digitale betalingsløsninger. Derfor har mange sluttet å reise, eller benytter seg av bil for å nå avtaler og avbestilt timer til helsetjenester, fritidstilbud, handel og andre aktiviteter.

Bussangst og reisevegring er reelt!  

Signer vår underskriftskampanje for å være med og synliggjøre for AtB og våre folkevalgte i kommune og fylke at vi ønsker direktebussen tilbake NÅ.  

Delta på vårt folkemøte på Hommelvik ungdomsskole onsdag 15. januar kl. 18.00!

38logo1.jpg


Torunn Myhr Olsen, folkeaksjonsgruppa «Vi som vil ha tilbake buss 38 Stjørdal-Brekkåsen»    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Torunn Myhr Olsen, folkeaksjonsgruppa «Vi som vil ha tilbake buss 38 Stjørdal-Brekkåsen» fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...