Boikott VM i Qatar 2022!

 NFF har hatt "dialog" og satt Qatar på "dagsorden" siden 2015. Siden den gang har minst 6500 arbeidsmigranter mistet livet under oppbyggingen av stadionanleggene under forberedelsene til fotball-VM i Qatar 2022. NFF mener til tross for dette at dialog er det mest effektive virkemiddelet. Selv om NFF-president nærmest i samme setning innrømmer at det ikke har fungert. 

I denne anledning har jeg laget en underskriftskampanje.

En kampanje der vi svart på hvitt kan vise at menneskeliv betyr mer for oss enn fotball.

Jeg håper dere vil bidra med å dele denne underskriftskampanjen, slik at folk ser hvordan Qatar og FIFA gir blaffen i menneskeliv.

SKRIV UNDER, fordi det er underskrift du kan være stolt av.

DEL, slik at vi får så mange underskrifter at NFF setter wienerbrødet i halsen.

La oss få så mange underskrifter at NFF ikke føler de har noe valg. Dette mesterskapet skal ikke vi være en del av. Skal vi godta at andre må lide og dø for at vi skal underholdes?

Fotball er mye mer enn underholdning. Fotball trumfer mye, men ikke menneskeliv. Vi kan ikke godta at dette skjer i fotballens navn uten motstand.

Tromsø, Strømsgodset og Viking har bedt NFF om å boikotte. Det er et STORT steg i riktig retning. Vi er avhengige av de større stemmene tar ansvar og sier ifra og vi kan bidra til å påvirke dem til å gjøre det.

Vil du bli med på laget? Eller ønsker du et mesterskap som blir spilt på en massegrav?

SKRIV UNDER hvis DU mener MENNESKELIV er viktigere enn FOTBALL.

Og hvis du ikke vil bli med håper jeg at du i alle fall blir med på å ha ett minutts stillhet for hver arbeider som har dødd i forberedelsene. Det blir alle kampene i VM (med mye tid til overs). Det er da det minste vi kan gjøre...

Skrev denne saken i 2019, om den ikke var aktuell da er den i alle fall det nå: her: http://www.nettavisen.no/meninger/friskemeninger/kjre-nff-vr-sa-snill-a-boikott-vm-i-qatar/3423565498.html

 

46488200_1982102355169783_6531831957913862144_n.png

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Håvard Sande vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...