Boikott Kavli-produkter etter dyremishandling

Boikott Kavli-produkter fra norske matbutikker! Unngå å støtte dyremishandling!

Vi krever at Kavli må ta ansvar og ikke fortsetter å selge produktene sine i alle dagligvareforretninger som ingenting har skjedd:

 

I Storbritannia ble det forrige helg sluppet flere opptak som viser grov dyremishandling ved en geitegård i Yorkshire.

Den aktuelle gården leverer melk til det britiske meieriselskapet St. Helens Farm. Dette selskapet er eid av det norske Kavlikonsernet. De er i tillegg minoritetseier i den aktuelle gården.

Selskapet leverer produkter til flere butikkjeder i Storbritannia. Nå har de største butikkjedene som Marks & Spencer, Tesco og Waitrose valgt å fjerne produktene, skriver The Independent.

Konsernsjefen I Kavli, varsler "innstramninger og strengere kontrollrutiner"

– Jeg syns det er helt forferdelig. Det er vanskelig å finne ord. Det er fryktelig vondt, forteller konsernsjef Erik Volden i Kavlikonsernet til TV 2.(https://www.tv2.no/nyheter/11563485/)

 

 

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Mari Hellestad kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook