Bevar ungdomsskolen i Snertingdal !

Vi er heldige som bor i fine, idylliske, tryggge og rolige Snertingdal. Ei bygd med ett stort hjerte, som strekker seg langt både oppover og nedover , med tett skog, innsjøer, tjern , flotte turmuligheter, badestrender , innbyggere med ett stort hjerte for hverandre og ett koselig sentrum, med barnehage butikk, legesenter, helsestasjon , sykehjem , og bensinstasjon/gatekjøkken. Også har vi skolen! En flott skole som ungene starter på i første klasse, og ungdomsskolen , opp til 10.trinn. 
På skolen får ungene god oppfølging, læring og mestring i trygge omgivelser, omgitt av trygge, gode voksne, som de har en relasjon med gjennom mange år på samme skole! 

Ungdommen er neste generasjon , det er de som skal ta over roret den dagen vi er borte. 

Vi mener vi må bevare skolen i Snertingdal , slik den er i dag! Ungdommen trenger tilbudet de får på Snertingdal skole! 
Gjennom om å bevare ungdomsskolen, bevarer vi ungdommen , arbeidsplasser, trygghet, tillit, og mest av alt bevarer vi Snertingdal , og hjemplassen vår! 
Vi vil at Snertingdal skal være ett attraktivt sted å bo! På bygda er det rom for alle!Alle er velkommen her! For å beholde folk her i bygda vår, MÅ vi beholde ungdomsskolen , og vise ungdommen at her er det muligheter for å bygge og bo, og en bygd det satses på, med muligheter og tilbud til dem! 

Skriv under oppropet , og del svært gjerne! 
Vi er alle i samme båt! Sammen er vi sterke! 
Vi KAN gjøre en forskjell! 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Vanja Friksen-Svehagen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...