Bevar Mosjøen sentrum- Nei til Parkeringsavgift!

Hvis dere er enig i teksten under ønsker vi at dere signerer og støtter oss i kampen mot parkeringsavgift:

 

 

Mosjøen sentrum er døende. Spørsmålet om parkeringsavgift handler om hvem som tar ansvaret for å gi det siste dødsstøtet eller hvem som har vilje til å tilrettelegge for nye attraktive etableringer.

 

Parkeringsavgift er i hovedsak et reguleringstiltak for sterkt belastede handelsområder. Ingen næringsdrivende reklamerer med at de har parkeringsavgift, fordi parkeringsavgift er ikke tiltrekkende for kundene. Det er ikke et stort nok utvalg av butikker i sentrum, som i sum har så stor tiltrekningskraft, at det for kundene er verdt å betale en slik avgift.

 

Det er få næringsdrivende igjen i sentrum. De er avhengig av lett og likeverdig tilgjengelighet for sine kunder. Innføring av parkeringsavgift i Mosjøen vil i praksis kun få virkning i det gamle bysentrumet. Alle andre handelsområder i Vefsn vil gå fri. Det viktigste ordet i all handel er lett tilgjengelighet. Parkeringsavgift i Vefsn vil føre til den samme utviklingen som de fikk i Rana, et døende sentrum. Mosjøen ønsker å beholde et levende sentrum med butikker og kaffeer.

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Mosjøen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...