Bevar busstilbudet i Lommedalen!

Med endring fra nyttår er vi i Lommedalen nå plassert tilbake bak rattet i privatbilene våre, alt takket være Ruters siste endringer, der ekspressbussen er lagt ned og antall avganger er betydelig redusert. Bor man innenfor Slalåmveien har man nå kun to avganger i timen med bussen, mot 4-5 før ruteendringen, og ingen av de to bussene korresponderer med ekspressbussen til Oslo. Disse avgangene kjører også nå en sløyfe via Helset, som vil medføre en enda lengre reisetid i morgenrush og kø. 

Med det antallet mennesker som nå bor i Lommedalen, og et allerede presset veinett, må vi kreve at Ruter leverer en tjeneste som samsvarer med behovene. Skriv under, og krev at Ruter er seg sitt ansvar bevisst, og leverer et busstilbud det faktisk går an å benytte seg av. 


Eirik Næsheim Lundblad - og resten av Lommedalen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Eirik Næsheim Lundblad - og resten av Lommedalen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook