Bevar Akademisk skrivesenters kurs- og veiledningstjeneste ved HSL

Akademisk skrivesenter ved HSL-fakultetet på UiT har mottatt signaler om at senterets norskspråklige tilbud, det vil si skriveveiledning og kurs på BA- og MA-nivå foreslås avviklet fra og med høsten 2019. De store taperne vil være studentene, som med dette vil miste et svært populært lavterskeltilbud. På Akademisk skrivesenter kan studentene få tilbakemeldinger og en-til-en veiledning på sine akademiske tekster gjennom personlig møte med en skrivementor eller pr. epost. Skrivementorene har utviklet spisskompetanse på nettopp det å gi veiledning innen akademisk skriving, de brenner for jobben og er engasjert i studentenes progresjon. I tillegg er de selv enten unge masterstudenter eller de har nylig vært studenter, og kan derfor lett identifisere seg med studentene de hjelper og omvendt. Dette gjør at terskelen for å oppsøke skrivesenteret for mange studenter er mye lavere enn den vil være for å banke på kontordøren til foreleseren og be om en tekstgjennomgang. I tillegg sparer det vitenskapelig ansatte for dyrebar tid ved at de kan sende sine studenter til skrivesenteret.

Vær så snill og hjelp oss i kampen for å bevare dette tilbudet til HSL-fakultetets studenter ved å bidra med din underskrift!

«Jeg håper og tror at jeg skal klare å stå, noe jeg var ganske usikker på før jeg tok kontakt med dere. Så igjen; tusen, tusen takk for god hjelp! Dere kommer nok til å «bli plaget» av meg utover våren også. Tusen takk for svar! Da føler jeg meg litt sikrere på skrivinga»
- Kvinnelig lektorstudent i engelsk (BA)

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Cathinka Dahl Hambro kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook