Mindre skjermbruk på barneskolen

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

DEMONSTRASJON 14. mai kl 13

2023-04-28 05:46:20

DETTE ER STORT. Jeg vet ikke om det har kommet frem til dere, hvor stort det er at Ropstad og co har lagt frem et representant forslag om mindre og mer ordnede former for skjermtid på skolen, som skal opp i STORTINGET. DET ER MEGA SVÆRT. Fordi vi med det har fått et momentum. Vi har muligheten til å  faktisk få til noe. Til å få til reell politikk. Men da må dere stille. Da må vi være mann og kvinnesterke foran stortinget 14.mai. kl 13. Vi må gi forslagsstillerne drahjelp. De trenger oss. Vi må vise politikerne at vi er mange og sterke og at vi mener alvor. Vi må stille makt bak krava. Det gjør vi bare ved å stille. Hittill er det 68 som har meldt seg til demonstrasjonen. Det er ikke mange nok. Vi må bli flere. Dette er en kjempesjanse dere. Vi kan være med på å skape politikk. På å gjøre en forskjell. EN forskjell for barna våre. Hva er viktigere enn det?  Hvor mange ganger i livet får du den sjansen? Det er her og nå. Grip den. Kom! Bli med. Det blir spennende appeller. Ta med familien, barna, foreldre, kusiner, fettere og kom!


Siri Sjøgren Selmer

Demonstrasjon foran Stortinget 14.05 kl 13

2023-04-17 11:34:59

Det er tid for å vise at vi ikke bare prater, men setter muskler bak kravene om mindre skjermbruk i barneskolen.

Møt opp til demonstrasjon den 14.mai kl 13, på Eidsvolls plass, foran Stortinget, og bli med å vise politikerne at vi mener alvor.

Den 16.mai. skal Stortingsmedlemmene stemme over et dokument 8 forslag, fremsatt av Bollestad m fl i KRF, som gjelder målrettet skjermbruk, flere bøker til skolen, utredning av hvorvidt 1:1 fungerer, egentlig veldig mye av det vi har bedt om i dette Oppropet, som du har signert.

Derfor er det svært viktig at mange kommer på demonstrasjonen, rett før dette skal stemmes over.

Meld gjerne din deltakelse til demonstrasjonen på Facebook: Mindre skjermbruk på barneskolen nå | Facebook

Bor du for langt unna, meld din deltakelse likevel, og bli med digitalt! Mer info om det kommer.

Ha en fin dag så lenge.

Beste hilsen Siri Sjøgren Selmer

 


Siri Sjøgren SelmerDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...