Utviklingshemmedes menneskerettigheter - gi oss st.meld. nå!

Gi oss Stortingsmeldingen om utviklingshemmedes menneskerettigheter nå!

 

I juni 2018 vedtok Stortinget at regjeringen skulle legge frem en stortingsmelding med forslag til tiltak som skal bidra til å sikre oppfyllelse av utviklingshemmedes menneskerettigheter.

I august 2019 inviterte derfor Kulturdepartementet til innspillsseminar der 15 personer med utviklingshemming fikk mulighet til å fortelle hvordan det er å leve med utviklingshemming i Norge i dag.

Stortingsmeldingen har enda ikke kommet, til tross for flere lovnader. 

 

Nå krever vi handling! 

 

Signer dette oppropet slik at vi kan skape litt engasjement rundt stortingsmeldingen vi venter på. Signaturene vil leveres ansvarlig departement i løpet av høsten. 

 

 

Hilsen representanter fra rettighetsseminaret

v/ Karl-Johan Sørensen Ellefsen, Kristin D. Jensen, Camilla Hopen og Synne Waage. 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Stiftelsen SOR fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )