Stans utbygging av Tyska og Hollenderen i Halden !

         Vi ønsker at Halden kommune øyeblikkelig stanser all utbygging

         av Tyska og Hollenderen.

 

Her er det en spennende strandlinje enhver annen by ville misunne oss. Det er et plante- og dyreliv som bør være fredet – til glede for byens befolkning.

 

Tyska og Hollenderen er en del av byens sentrum og samtidig et fantastisk turområde som brukes av både yngre og eldre, av mennesker som løper en rask tur og av mennesker som bruker rullator. Her ligger også byens eneste strand som kan være tilgjengelig for alle.

 

Området er bærer av vår lokale historie som vitner om eksport av trelast og tømmer, vår maritime bakgrunn med seilskuter - og her har det til og med vært et eget fort.

 

Tyska og Hollenderen er del av landskapet rundt byen som har fascinert både oss og dem som har besøkt oss opp gjennom tidene. Uten dette grønne beltet langs stranda mister vi selve bildet av Halden, den grønne byen ved fjorden med lett tilgang til rike naturopplevelser.

 

         Dette området skal forbli et felles turområde 

         - som skal eies og brukes av oss alle!

 

Stans utbygging av Tyska og Hollenderen i Halden!

 

Nina_Roarsdatter_Røsnæs_25_mai_2020.jpg

Foto av Nina Røsnæs mai 2020

 

 


Stans utbygging av Tyska og Hollenderen i Halden! ved Per-Arne Torp    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Stans utbygging av Tyska og Hollenderen i Halden! ved Per-Arne Torp fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLERBetalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...