Skole og direktebuss tilbake til Klæbu.

Her i Klæbu har vi alle sett med egne øyne hva buss tilbudet som kom i høst har forverret. Våre håpefulle som går på vgs må starte grytidlig på morgenen for å rekke skolen i tide og ofte helt ned til Trondheim sentrum før ferd til Byåsen. Utallige mennesker har måttet begynne kjøre bil fordi bussene er lagt opp så de korresponderer ikke med åpning av barnehager, sfo og arbeidstid. Fordi bussen nå bruker mye mye lengre tid, ofte dobbelt enn tidligere. Korresponderende busser har ofte dratt eller er fulle så folk må stå vente. Slik som dette kan det ikke være. 

Måten ting er lagt opp til i dag fremmer IKKE til bruk av kollektivtrafikk. For min del koster det 240,- pluss 2,5-3 timer å ta buss tur retur med familien inn til byen. Selvfølgelig velger jeg bil når jeg bruker max 1 time t/r å kostnaden klarer jeg aldri nå med bilen. Trodde buss skulle være et bra alt. men slik det er nå så skyr alle bussen av de som har mulighet. Ja til buss, men da gi oss noe som fungerer å som kan forsvares. 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Kristin Jakobsen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...