Refunder semesteravgiften på grunn av COVID 19

En god del studenter har tatt opp store lån for å kunne studere. Ettersom COVID-19 (Corona virus) har spredt seg har undervisningen blitt online. Dette vil medføre mindre utgifter.

Vi som studenter ønsker dermed å få refundert smesteravgiftene ettersom undervisningen er mindre krevende og tar mindre resursser.


På den andre siden har flere av oss ikke tatt opp store lån og dermed betalt fra egen lomme. Mange jobber hardt for å få betalt det som BI krever.

Av den grunn, ser vi ingen hensikt til at skolen beholder våres smesteravgift. Vi ønsker dermed å få refundert våres semesteravgift. I såfall en stor del av summen.

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Sk fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )