Per Sundnes tilbake til MGP

 

 

 

Per Sundnes ble selve symbolet på Melodi Grand Prix i 2007. Fra 2007 til 2012 gjorde Per Sundnes det igjen populært i Norge å delta og ikke minst se på programmene. Per organiserte delfinaler og jobbet svært aktivt med norske artister for nettopp å få den beste kvalitteten. 

Store deler av Norsk musikkbransje ønsker nå Per Sundnes tilbake til MGP. MGP er verdens største musikkonkurranse og har eksistert i 60 år. 

MGP fortjener illsjeler som kjenner og som brenner for Norsk musikk og musikkbransjen. MGP trenger en person som kjenner grasrota i Norge, en dyktig journalist og en som vet hvordan få det beste ut av det de beste. Vi mener Per Sundnes er mannen som kan sikre og løfte MGP i Norge mot nye høyder. 

Vi håper at NRK ved Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen og Charlo Halvorsen innser hvilken verdi Per Sundnes tilfører konkurransen. Vi ønsker med dette oppropet og vise det ikke bare er norsk musikkbransje men også store deler av norske tilskuere som ser verdien av å få Per tilbake! 

Gjør oss en tjeneste og signer dette opproppet. 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Sabrina Østlie fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...