NRK SUPER sprer rasisme (polske barn). Offentlig klage

I en av NRK super sine tv serier, "operasjon froskeegg" episode 5, viste de en polsk gutt med synbart råtne tenner. Her viste de i tillegg et dårlig innskutt nærbilde av de stygge tennene. (han skulle visstnok ha brukt snus). Mens de andre barna ble fremstilt som snille barn som er glade i dyr, ble den polske gutten presentert som den skitne og ustelte polakken. Dette synes jeg rett og slett er mobbing av polskie barn. Dette forsterker en negative stereotyp oppfatning av polakker, og skaper grunnlag for mobbing av polske barn. Det er tragisk at den statlige norske TV kanalen NRK, på en av de mest populære barnekanalene, sprer bilder som kan føre til mobbing blant barn. Hvis du synes NRK super burde slutte med å mobbe polskie barn og be om unnskyldning skriv under!

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Klaudia Milczarek kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook