Nei til karantenehotellordningen!

Kjære deg. 

Ved å underskrive denne kampanjen, er du med til å vise Stortinget at denne ordningen med karantenehotell ikke fungerer og ikke blir godtatt av den norske befolkning. Dette er en lite effektiv og dårlig måte å begrense nordmenn å komme inn i eget land på. Om det er fordi du bor eller studerer i utlandet, så har du rett til å komme hjem!

Og om man skal i karantene så kan man ta den hjemme hos seg selv, hos familie eller på hytta såfremt vanlige karanteneregler kan opprettholdes. Det er på tide å si ifra at nok er nok! Dette går på mental helse og samvær med familie skal prioriteres! 

Etter flere beskjeder, ønsker jeg også å utdype "nødvendige reiser" da flere nevner dette. Karantene i seg selv er et fint tilltak for å ikke spre virus, men dette bør være opp til hver enkelt hvor man ønsker å holde den. En nødvendig reise, skal støtte opp om å være sammen med nærme familie uansett alder, besteforeldre, oldeforeldre, barn og barnebarn. En nødvendig reise er ikke turisme, som sådan, men jeg regner med at dette forhåpentlig kommer som en mulighet snart. 

Fokuset på denne underskriftkampanjen er at karantenehotellet skal avsluttes. For alle egentlig. Flere skriver til meg at smitten er større på hoteller, uten at jeg har sett beviser på dette, men det er den psykiske belastningen og det økonomiske aspekt jeg bekymrer meg for. Og unødvendigheten av den. Det handler om å si nei til dette politiske spillet. Det er ikke sunnhetsmessige forelegg.  

Del gjerne med venner og familie, som har familie i utlandet. Vi kjenner jo alle viktigheten av å kunne komme hjem til det fantastiske landet vårt. Vi kjenner også frihetsbehovet og rettferdigheten ved å selv kunne bestemme over våre egne liv så langt dette ikke går utover andre. 

VI SIER IFRA! Og dette er ikke greit.

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Karin-Cecilie vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...