Lofoten og Vesterålen - mindre plast - mer frisk fisk, takk!

Kjære ordførere i Vesterålen og Lofoten - vi er så glade i dere. Havet fylles med plast. Maten vi skal spise fra havet fylles med plast. Hvordan hadde det egentlig vært mulig å bo i Øksnes, Andøy, Lødingen, Vestvågøy, Moskenes, Vågan, Sortland, Røst, Hadsel, Bø i Vesterålen eller Flakstad om ikke havet gav oss mat, arbeid og penger på konto? 

Vår fremdrift har vært blitt beskytta av havet siden den dagen folk ankom denne værharde kysten. LoVe (Lofoten + Vesterålen) betyr jo kjærleik.

La oss ha litt kjærleik til det havet som gjør oss både rik og mett. La oss vise at vi gidder ikke være på med denne galskapen mer. La oss vise verda at når kystfolket i Lofoten og Vesterålen bestemmer seg, så skjer det ting.  

La oss dyrke frem bedrifter som finner løsninger for dette rotet. La oss i folket ta ansvar ved å velge vekk plast der vi kan, og la våre folkevalgte slåss for at Lofoten og Vesterålen skal bli verdens råeste miljøfyrtårn. 

Så ordførere samle dere som et G8-møte og bli enige om at LoVe tar ansvaret sitt alvorlig. La oss fjerne all plast som ikke er nødvendig for å klare oss.

Hilsen Folket.

hval1.jpg

 


Folket i Lofoten og Vesterålen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Folket i Lofoten og Vesterålen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

kysytään!-- Large modal -->