La Liban Wako Sora få bli i Norge

1FF0BBAE-FF82-4178-93F7-E6D8649CEBB5.jpegDette er Liban, og han faren til Ramadhan, Naadhir, Noordin og Mubarak. Han har vært i Norge i 20 år, men er ikke innvilget opphold og står nå i fare for å bli sendt ut. Dette er helt hjerteskjærende😢

Dersom Liban blir sendt ut står mor igjen alene med 4 barn under 13 år. Det er hun som forsørger familien samtidig som hun studerer mens far følger opp barna, noe han gjør på en fantastisk måte. Han er alltid tilstede, og jobber hardt for å bli integrert til tross for at han ikke får jobbe.
Vi frykter alt stopper opp, og familien bli avhengig av sosial stønader om far blir sendt ut.
I tillegg står barna i fare for å bli traumatisert - samt kanskje aldri få se pappa'n sin igjen.
Hva er meningen med det, når vi i stedet kunne fått en velfungerende familie som forsørger seg selv og oppdrar 4 barn som alle klarer seg veldig bra?

Forstå det den som kan, og barnas beste er definitivt ikke at far blir sendt ut.

Dette oppropet er satt i gang for å legge press på UNE om å omgjøre vedtaket. Dette har skjedd tidligere, og vi vet at det er fullt mulig å se bak regler og paragrafer så lenge det er barn involvert. Loven tolkes, og her har det skjedd en alvorlig feil.

Norge har plikt til å sette barna først.
Fra FN's barnekonvensjon: 
"Voksne skal gjøre det som er til det beste for barna"

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Hilde Berge Kringstad fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke telefonnummeret ditt offentlig på nettet.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...