La lege Peter Dvergsdal beholde lisensen sin

  1. Lege Peter Dvergsdal har en lang karriere bak seg. Hele 53 års erfaring. I tillegg har han behandlet covid syke med stor suksess.

Det er dette som nå er årsaken til at Helsedirektoratet fratar Dvergsdal lisensen. Fordi Dvergsdal har bevist at legemidlet Fabi-flu har en svært god effekt på covid pasienter. Det fins masse forskning, og flere land har tatt det i bruk. Fabi-flu har vært i bruk i Japan siden 2014. Med dette så struper de nå opparbeidede data og forskning. 

Han har skrevet ut 7000 resepter og behandlet over 5000. Inkludert undertegnede. Dette er et medikament som selges i norske apotek. Allerede etter ett døgn er det merkbar bedring for noen. Undertegnende hadde selv merkbar effekt kun timer senere. 

Favipiravir/FabiFlu selges på apotek og er nå ett av mange effektive virusmidler til tidlig behandling av luftveisvirus. Favipiravir er vesentlig billigere enn de andre, og lettere tilgjengelig, og alle leger i Norge kan skrive det ut.

Den type behandling Dvergsdal startet opp
med blir den vanlige tilnærmingen til virusinfeksjon i luftveier og mage/tarm om få år.
Dvergsdal sier at han har mange ganger startet med  behandlinger som har vært uvanlig blant legestanden. Og han har blitt kritisert deretter. 

Alle disse tilnærmingene har etterhvert blitt delt som normale og konvensjonelle. Dvergsdal har alltid vært en konvensjonell lege, men en god del år for tidlig ute. Slik det er nå, er han 8 år foran med behandling av vanlige virus. Hans erfaring er at det må gå mer enn 10 år før det blir vanlig. 

Det er dessverre mange innen helsevesenet som påstår at det ikke fins noen kur mot covid. Det er løgn. Det er flere som er levende bevis på det. I mellomtiden dør det mennesker under statens kontroll. De syke får ikke hjelp i tide eller rett behandling. Hvordan kan de ha samvittighet til å la dette skje?

-MISTET LISENSEN-

Det ble opprettet tilsynssak mot Dvergsdal til helsetilsynet tidlig i vår. Det er
jurist Hanne Murstad (tlf. 21529916) og allmennlege Lisbeth Homlong
(tlf21529930). (postmottak@helsetilsynet.no) som fører an i saken.


Å søke fornyelse ser ut til å bli trenert av myndighetene ved å bruke unødvendig lang saksbehandlings tid. Dvergsdal søkte likevel om fornyelse innen fristen. Da måtte de legge en ny plan. De skrev et brev
til lisenskontoret i helsedirektoratet (postmottak@helsedir.no (Cathrine
Jensen og Silje Fast) (tlf. 47472020).


Murstad bedyrer at de ikke har lagt noen føringer for lisens kontoret, og at de ikke kan prioritere saken. Det tar flere måneder, i tillegg til de 6 månedene som allerede har gått, og lisens kontoret sier at de ikke kan behandle søknaden om fornyelse før tilsynssaken er behandlet.


Lisensen gikk automatisk ut 27/7-22 fordi søknaden om fornyelse ikke var behandlet. Dette var noe alle visste. Etterpå kan de si at det er vanskelig å fornye lisensen siden det har vært tilsynssak. Det kan også hende at de sier at de ikke lenger trenger å behandle saken om å trekke tilbake lisensen siden den allerede har gått ut.

At Dvergsdal nå blir fratatt sitt yrke, er kriminelt. Myndighetene svikter folket, og det kan vi ikke bare sitte å se på at skjer.

Del og signer, det norske folk kan ikke akseptere dette. Vi er bedre enn som så. 

https://hemali.no/siste/opprop-til-stotte-for-lege-peter-dvergsdal-har-over-3200-signeringer/

https://hemali.no/siste/siste-dager-med-legelisens-jeg-er-en-trussel-mot-myndighetene-sier-peter-dvergsdal/

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at E Hansen vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...