Ja til Kultur I Gamle Oslo

lakigoleve.jpg 

 

Politikerne må ta ansvar! KIGO står i fare for å legge ned!

KIGO (Kultur i Gamle Oslo) er en ideell organisasjon som tilbyr gratis kulturaktiviteter til barn og unge i Bydel Gamle Oslo, drevet av Kaja Vardøen og Sara Engmann Lydiksen. KIGO tilbyr bl.a. gitarkurs, dansekurs, dramakurs og skolegårdsdisko til bydelens skoler – og ikke minst barnekoret Crescendo med sine 70 korister på Gamlebyen Skole. Alle tilbudene er gratis og basert på ideen om å gjøre de tilgjengelig for alle barn som ønsker å delta, og ved at tilbudet er gratis for alle bidrar det til at barna får mulighet til å delta på like premisser. 

KIGO har eksistert i fem år basert på frivillig arbeid ved Kaja og Sara. Dette har de gjort ved siden av jobb, og på fritiden sin. Det har nå kommet til et punkt hvor de er helt avhengig av å få forankret tilbudet økonomisk på en måte som gir dem mulighet til å kunne jobbe med KIGO 100% for å videreføre og utvide dagens tilbud. I disse dager behandles deres søknad om økonomisk støtte i Bydelsutvalget, og denne avgjørelsen vil bety et «være eller ikke være» for KIGO.

KIGO bekjemper utenforskap med fellesskap! Støtt KIGO!

-Aksjonsgruppa for KIGO

 

Om KIGO:

http://www.kigo.no/

https://www.facebook.com/kulturigamleoslo/

 


Karl Nafstad, Aksjonsgruppa for KIGO    Kontakt personen bak underskriftskampanjen
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )