La Johanne Marie bli i Norge!!

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra La Johanne Marie bli i Norge!!-oppropet.


Gjest

#1

2016-11-07 12:49

Når man gjør alt for å kunne bli norsk. Lever etter norges lover og regler og ikke minst, gjerne vil bli norsk og betale skatt. Da burde man få en sjanse! Håper flere støtter dette oppropet!! Lat Johanne Marie bli!

Gjest

#2

2016-11-07 13:12

Eg signerer pga at ,at det er alt for mange blir sendt ut i den vide verden uten noen ting. Uten et hjem og ingen som er der for de.Tenk deg selv i den samme situasjon. Grusomt.!Håper det går din vei,Johanne Marie.❤

Gjest

#3

2016-11-07 15:07

Det er på høy tid UDI begynner å ta på alvor arbeidsinnvandring. Folk med kompetanse og vilje til å arbeide for Norge og betale sin skatt fra dag en. Vi nordmenn ønsker gjerne og blir stort sett tatt imot med åpne armer i andre land vi vil arbeide eller studere i. Men hva vi gjør motsatt? Vi putter deres saker sammen i en herlig røre med asylsøkere etc., der de ikke hører hjemme. Asylsøkere er asylsøkere og bør behandles med den respekt og tid som kreves. Arbeidere fra andre land som kan bidra til den norske statskassen og ikke minst bidra med hjelp og gjøre oss mer rustet til en global hverdag, bør også møtes med respekt. Språk, teknologi, kultur etc., vil bli avgjørende for oss og våre barn fremover. Løsningen er enkel; skille saksbehandling om arbeidsinnvandring totalt vekk fra andre saker. Skill det gjerne også fysisk med annet hus og kontorlokaler! Da får vi det rette grunnlag for å behandle våre medmennesker, uansett hvor de måtte komme fra på en anstendig måte.

Denne meldingen er fjernet av forfatteren (Show details)

2016-11-07 17:25


Denne meldingen er fjernet av forfatteren (Show details)

2016-11-07 19:03



Gjest

#6

2016-11-08 01:53

(slettet innlegget ved en feil og legger inn på nytt her)
Utlendingsloven ligger utenfor mitt normale kompetansefelt, men håper likevel det kan være til litt hjelp.
Hvordan vil utvisningsvedtaket fortone seg? Det er mange forhold som blir avgjørende når påtalemyndighetene griper tak i denne saken. Det er lengden på det ulovlige oppholdet, ulovligheter som er begått og evt. andre vedtak fattet av UDI/retten tidligere som helhet eller hver for seg vil bidra til å gjøre utvisningsvedtaket mer langvarig.
For de som er interessert i hva loven sier om dette kan åpne linken nedenfor og sette seg mer inn i alvoret. "Utvisning etter utlendingsloven §§ 66, 67 og 68 - brudd på utlendingsloven og/eller straffbare forhold". UDI regelverket bygger på et felles regelverk inngått mellom 27 medlemsland. En utvisning i ett av landene vil som regel også gjelde for de andre Schengen landene. (Blå farge er EU land mens grønn farge betyr EØS land)

På generelt grunnlag:
Når en reisende kommer inn i Schengen område og har statsborgerskap som ligger utenfor (feks. Canada og resten av verden) og en ikke har oppholdstillatelse så vær klar over at en kan bli utvist fra hele området i 12 måneder ved såkalt "overstay" på mellom 1 - 4 uker, om en unnlater å melde fra til politiet/utlendingsenheten. Om et ulovlige oppholdet går over flere år kan det ende med påtale og fengselsstraff før selve utvisningsvedtak fattes. Utvisningsvedtakene fattes fra 1, 2, 5, 10 år eller livstid. Som en hovedregel vil myndighetene reagere strengere i takt med den tiden noen oppholder seg ulovlig her.
Er det på toppen av dette begått andre forhold som er knyttet opp mot Utlendingsloven vil straffereaksjonen normalt  øke proposjonalt. Det trasige er at  utvisningsvedtak ikke bare gjelder for Norge, men normalt også for hele Schengen området, som i  praksis dreier seg om det meste av Europa, minus Storbritannia og Irland, som per i dag ikke tilhører dette nettverket av land om felles grenser og regelverk. Tror det kan være verdt å forsøke å fokusere på formildende omstendigheter. At hun ikke har familie i Canada har neppe relevans for saken. I så fall hadde vel flyktninger brukt argumentet for å søke asyl her. Jeg tror det beste er å gå etter formildende omstendigheter som helsetilstand osv, og det som kan sakke en rask deportasjon kan være en usedvanlig god heseattest fra lege. Dette er nok eneste farbare vei å gå og som kan gjøre en forskjell. Ellers  er nok en god ide å samarbeide med politi/utlendingsenheten etter beste evne.

Lykke til


Gjest

#7

2016-11-08 06:21

Ønsker ikkje å misse ei veldig flink dame som vasker i min salong. Ho er en av dei beste vi har hatt. SALONGEN skinner etter att ho har vore der!!!♡
Sissel Marie

#8 Re:

2016-11-08 14:42

#6: -  

Takker igjen for en "ny", men generell informasjon på dette oppropet.
Denne kommentaren ser jeg ikke helt verdien av i dette tilfellet. Det er imidlertid ingenting annet enn tekstbok passiv/aggressiv strategi, der man "tilfeldigvis" kommer i fare for å slette innlegget når man får en motkommentar som ikke er ønskelig.
Dermed står man alltid med det siste ordet. Lykke til videre med relevans i dine budskap for fremtiden!


Gjest

#9

2016-11-08 18:01

Foreslår jeg at du sletter innlegget. Hva slags motinnlegg viser du til?  Det kan kanskje være greitt å se litt på regelverket til UDI for å forstå hva de må forholde seg til. Det er Stortinget som har vedtatt Utlendingsloven og Regjeringen har implementert den i lovverket med instrukser til UDI. Det blir derfor feil å kritisere en institusjon som bare gjør jobben sin. Om UDI har gjort grove feil i saksbehandlingen må det være rom for å rydde opp i det.

Ønsker henne alt vel, men dersom innlegget oppfattes annerledes ber jeg deg om å slette det. Forsøkte dette selv men det er visst ikke mulig. Kanskje er grunnen at innelgget har fått en reply eller for sent pga. tiden? Som sagt kan du bare slette det!

 


Gjest

#10

2016-11-08 22:59

For meg er det selvfølgelig at hun må få bli i Norge.
Johanne Marie
Gjest

#11

2016-11-15 09:22

Heia alle sammen....

It's official.. Getting deported on Thursday November 17th... To a city where I know no one...
I am not a criminal, I only tried to help people while I waited in land (as the law requiers) after doing all the paperwork also as requiered...

I just want to thank you all for everything... For trying to help. But it's over now... I give up.


Ha det bra alle sammen.

 

Johanne Marie

NB. Thanks to a certain someone who sent me a message last night to know if I was still at the hospital or home at 23h30... Getting the call from politi at 8h this morning.And who also knew they were coming on the 3rd November... I guess I was befriended by this person in order to keep an eye on me! I'm sure it made their life easier dd it not?!!
Thank you for the hypocrisy of it all and yes you know who you are!!!


Gjest

#12

2016-11-19 17:56

Seriöst, ni har problem att utvisa Mulla Krekar från Norge men ni utvisar Johanne?

Skäms!

Gjest

#13

2016-11-19 20:37

Jeg vil være et medmenneske og prøve å hjelpe med dette oppropet

Gjest

#14

2016-11-20 02:49

Vil at ho ska bli fordi ej veit ho var kjempe flink vikar i spess kunst og handverk på Tonstad skule. da ej gjekk i 7 kl, går no i 10 og huska fremdeles godt korleis hi va. en ting ej huska best av alt var at ho brydde sej, og ville så veldig gjerne hjelpe. ho sa til heile klassa at vist det noken gang va noke, noke som helst dei trengde å snakke om, men ikkje turde,  så kunne vi snakke med ho  ho hadde vore gjennom de meste  og ville gjerne ta en prat på fb om noken hadde noke på hjerte.

 

Fortjena å bli!