Overlat kirken til folket!

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Overlat kirken til folket!-oppropet.


Gjest

#1

2016-02-18 17:23

Hva skal vi med kirkene egentlig? eventyr kan man lese hjemme.

Jesus og engler osv. pøh. tullprat.

tore

#2 EliSa

2016-02-20 16:01

Det mange religiøse ikke forstår er at kroppen din er "templet" eller kirken, men man har snudd symbolikken på hodet, og vi vil trenge mellommenn der Guds ånd før kunne kommunisere direkte. Guds "vikar" måtte dermed steppe inn og formidle den allmektige og altvitende åndens vilje??? Jesus rev ned det jordiske templet og skulle gjenoppbygge det legemlige tempelet, Joh 2,21 men han ble drept. Vi må derved finne igjen sannheten..

Dersom noen ødelegger Guds tempel, skal Gud ødelegge ham. For Guds tempel er hellig, og dette tempelet er dere. 1 Kor 3,17 Slik blir vi levende byggstener. Dere er bygd opp på apostlenes og profetenes grunnvoll, med Kristus Jesus selv som hjørnesteinen. Han (SANNHETEN) holder hele bygningen sammen, så den vokser til et hellig tempel i Herren, og i ham blir også dere bygd opp til en bolig for Gud i Ånden. (Når alt blir sant.)

Vi må forstå symbolikken. Etter Jesus (sannheten) ble drept på Golgatha, som betyr “Hodeskallen”, ble det stor kamp blant disiplene om hva Jesus faktisk mente. Noen holdt seg til Kefas (Peter) sine tolkninger, andre til Paulus, Jakob, Johannes med flere, og senere har vi hatt andre store kirkefedre som har endret skriftene, noen følger paven, andre Luther, eller sine menigheter og kirkesamfunn, noe som igjen fragmenterer hele religionen til over 3000 kirkesamfunn som alle synes å stride MOT hverandre, og ikke er forent I sannhet. Det er ingen bygning, men ligner mer på en ruin? Guds medarbeidere og Guds bygning

 

 

 


Gjest

#3 Re: EliSa

2016-02-25 17:25

#2: tore - EliSa 

 Johoho og en flaske med rom.


Gjest

#4

2016-04-18 13:28

Religionsutøvelsen bør finansieres med medlemsskapsavgifter og ikke over skatteseddelen.