Sylvi Listhaug må avsettes

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Sylvi Listhaug må avsettes-oppropet.


Gjest

#526 Re: Re:


#523: - Re:  

 Ta deg en tur inn til Oslo i stedenfor å sitte oppi lia og prater om noe du ikke har greie på, så kanskje du får føle på kroppen du også at du er en vantro, skitten hund... mulig du endrer noe mening etterpå.

 

Per Spelmann

 Dette oppropet har ingenting med relegion å gjøre. Mange er livredde muslimer, det kalles islamofobi og er en medisinsk diagnose, og jeg tror ingen kan behandles for det her i dette oppropet. 

Å kalle meningsmotstandere for stygge ting er en barnehagementalitet. Men noen kommer aldri videre. Sånn er det. 

Vi treng en intergreringsminister som avler kjærlighet og tilpasning, ikke hat og ekskludering. 

 


Gjest

Fordi at jeg synes det Sylvi Listhaug holder på med er i mot de generelle menneskerettighetene og inneholder lite medmenneskelighet.
Amik

wow. For en gjeng med skrullinger. Hadde det vært opp til sånne folk som skriver under på denne idiotien kommer samfunnet til å kollapse. Norge har ikke kapasitet til å ta i mot 100 tusen flyktninger i året og det er faktisk mange NORSKE statsborgere som lever under verre forhold enn flere av disse lykkejegerne. Det er trist å se hvor dumme nordmenn faktisk er


Gjest

Jeg mener at Norge må arbeide for å bevare våre kjerneverdier som medmenneskelighet, og gjestfrihet for mennesker i ytterste nød. Sylvi Listhaug utviser hverken vilje eller evnen til å utføre pliktene sine på vegne av den Norske befolkningen på en måte som er tro mot fundamentale menneskerettigheter. Vi trenger en person som evner å øve visdom og klarsyn i møte med den nåværende globale krise.

Gjest

Hun representerer de mest fremmedfiendtlige av Norges befolkning

Gjest

#532 Re: Re: Re:


#480: Mason D - Re: Re:  

 det er faktisk ganske idiotisk å ikke tenke lengre enn bare 1 dag foran seg. Man får ikke plass til hele verden i landet vårt.. og å ikke ta en titt rundt om i verden hva som har skjedd når invandringen har kommet ut av kontroll. Feks. 55 no-go soner i sverige. Som politiet ikke kan gå inn i. Stedene er for farlig og de har ikke kapasitet til å sikre beboerne rundt pga. Kriminelle utlendinger. I tyskland er tenåringer livredd for å gå ut. En rekke bade steder er barn fritt vilt. Over 100 sharia foreninger i england som driver egne praksiser av lover.nesten ukentlige bølger av migranter som vandaliserer i gatene i frankrike. Det er ikke et spm om å ikke hjelpe folk i nød. Det er bare galskap at det skal være åpne grenser for å slippe inn alt og alle. Særlig når man leser litt om hva mohammed var for et menneske. Og hvordan blir man når man har en tyrann som et forbilde og som man vier livet sitt til ? Og gir blaffen i ting som menneskerettigheter, kvinnerettigheter, voldetekt på barn. Osv. Jeg anbefaler deg å lese hva slags forbilde de forguder fremfor alt


Gjest

Begrunnelsen ligger i oppropet som eg er hjertelig enig i. Ellers ville eg vel ikkje signert.......

Gjest

Vi trenger ordentlig INTEGRERING og leder som viser respekt for menneskene.
Sinus

#535 Re:


#23: -  

 Det står ingenting i menneskerettighetene , om at man har krav på full forpleining og senere statsborgerskap i et annet land.

Sinus

#536 Re:


#530: -  

 Skal vi utøve så mye nestekjærlighet at vi ødelegger vårt eget land da. Jeg er for å hjelpe flyktninger, men det bør skje i nærområdet, og ikke ved at man importerer de til Norge.

Sinus

#537 Re: Re: Re: Re: Re: Re:


#340: Shadowheart - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kan du liste opp hvilke land hvor integrering av muslimer har vært vellykket.


Gjest

Slike motbydelige holdninger, løgner og fryktpropaganda sa vi kraftig NEI til oktober 1945!
Viktor Vingespenn

#539 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:


#537: Sinus - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Du kan jo ta en tur til USA, spesifikt New York f.eks!

Du kan også slutte å høre på idiothjernevask, få opp gluggene og sette deg inn i virkelighetens verden. Proaganda er og blir propaganda,  og at VI skal være redd for VÅRE OFRE for tiår med krig og bombing fordi VI vil ha DERES resurser er den samme retorikken Hitler brukte for å få folket sitt med på hans grusomme angrepskriger og ekstreme overgrep.

Det er ingen  annen forskjell i retorikken en logoen på flagget vårt!


Gjest

Dessverre har vel ikke en underskriftskampanje mot personer som sitter i regjering noen påvirkning rent juridisk, "folket" har jo valgt vedkommende inn på stortinget. Men som en sterkt og tydelig signal om at vi er mange ikke setter pris på en innvandrings- og integreringsminister som er pådriver for en politikk som er håreisende lite medmenneskelig og direkte lovstridig er oppropet et bra tilltak!

Gjest

Fordi Sylvi listhaugs retorikk og handlinger er av en karakter som sluttet å være akseptabel i 1945.
Thomas

#542 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:


#539: Viktor Vingespenn - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Så du mener at vi skal gjøre Norge til en amerikansk modell da?

Er vell kanskje du som ikke er helt i virkelighetens verden, eller?

Og hvis du skal blande inn Hitler her, så er holocoust i full gang i midtøsten akkurat nå.. Både mot kristne og jøder.. Hvor mange kristne og jøder som er igjen i midtøsten, tror jeg ingen vet. Men det er ikke mange.. Men det spiller vell ingen rolle, for det er jo bare propoganga, er det ikke?

 

Hussain

#543 Re:


#541: -  

Ja helt enig...

Ja til Sharia i 2020...

 


Gjest

#544 Re:


#1: -  

 Stormer frem er  det den migrantbølgen  du mener, hunderusener av  lykkejeger som  kommer av  økonomiske grunner ??

Nok er nok

#545 Re:


#538: -  

 En kvinne med slør satt på trikken og sa til min venninne: "Når vi er mange nok - overtar vi landet deres. Det er bare et spørsmål om tid".  Det var det nazistene også forsøkte.

Norge har i høst opplevd en invasjon av unge muslimske menn. Av de ca 30 000 som kom var 23 000 unge menn... En invasjon uten noe særlig synlig protest. Hvor mange av dem vil være behjelpelig sammen med IS for å spre redsel og uhygge senere ?

 

Nok er nok

#546 Re:


#481: -  

 Det burde flere forstå. Galskapen sosialistene/KrF/Venstre har gjort mot Norge.

Nok er nok

#547 Re:


#504: -  

 Hva synes du om at det i moskeene i Norge tales om at jøder og kristne skal forfølges ?

Nok er nok

#548 Re:


#76: -  

 Vi lever i et demokrati - gudskjelov. Sylvi er kommet for å bli.

Nok er nok

#549 Re:


#102: -  

 Hva synes du om at de i moskeene i Norge sier at jøder og kristne er skitne dyr og skal forfølges

Nok er nok

#550 Re:


#143: -  

 De som virkelig er i nød - har verken råd eller penger til å flykte halve verden rundt via mafiaen. De spiser gress for å overleve.