Sylvi Listhaug må avsettes

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Sylvi Listhaug må avsettes-oppropet.


Gjest

Sylvi Listhaug driver skremselspropaganda mot gruppen innvandrere og islam. Vi kan ikke godta at hun og FRP tar verdigheten fra medmennesker og hjernevasker svake grupper i Norge for å få makt. Slik populisme kan vi ikke godta i vårt demokrati....og i allefall ikke som minister i vår regjering ! Hun er direkte farlig!
Hippo

#177 Re:


#174: Young Beezy -  Du også...SKAM DEG!!!


Gjest

Hennes måte å gjøre jobben på tar fra meg nattesøvnen. Det er helt forferdelig hva hun ønsker å gjøre med mennesker. Dette må stoppes.

Gjest

Dama har ei plan om å skape splid og spre hat. Livsfarlig med andre ord.

Gjest

Vekk med henne.

Gjest

 Se hva alternativet er på lang sikt før dere skriver under på dette !  


Gjest

Fordi vi trenger en flyktningepolitikk som er opptatt av mennesker, ikke tall.

Gjest

Hun vil beskytte Norge, greit, men hun vil ha et rasistisk Norge. Alle utlendinger, også gift eller samboer med Nordmenn blir uglesett av henne. Andre metoder, idéer, kan brukes. Hennes er ikke kloke rett og slett. Hun er ikke riktig person til en nasjonal stilling, heller en kommunal en.

Gjest

Jeg vil ikke ha et land hvor menneskeverdet er så lite verdt. Et slik kaldt Norge ønsker jeg ikke.

Gjest

Hun går imot alt jeg føler om menneskeverd..

Gjest

listhaug egner seg ikke som innvandringsminister
Raven

Og hva skal skje med Norge når det blir for mange innvandrere og ikke nok penger? Og vi er i mindretall? Jeg synes Listhaug gjør en strålende jobb og hun prøver å få kontroll på kaoset som nå har oppstått. Og dessuten så er mesteparten av de som kommer til Norge, lykkejegere. De er ikke reelle asylsøkere og trenger dermed ikke vår hjelp. Det er da rett og rimelig at det skal stilles krav til de som kommer hit. Man er ikke rasist og det som verre er bare fordi man er enig med Listhaug.


Gjest

Fordi det hun gjør å vil sette i kraft er ekstremt dramatisk i forhold til hva vi som nordmenn har gjort opp igjennom tidene. Studerer i Ungarn å har personlig sett å opplevd flyktningene på tett hold å deres desperate situasjon. De som har grunn å trenger hjelp burde få det. Det skal heller ikke gå utover norsk kultur å samfunn, men det trengs en balanse. Vi som en nasjon må bidra i denne krisen som berører hele Europa. Det nytter ikke å dytte dette problemet på andre eller det vi kaller under teppet. Enda verre er det når det berører barn.

Gjest

Norge er et stort land, og kan lett få andre mennesker.

Gjest

Jeg ønsker en mer human flyktningpolitikk og er skremt over Listhaug sine nye forslag, spesielt ifht. enslige mindreårige som kun får midlertidig opphold og skal returneres etter fylte 18 år, likedan de høye kravene ifht familiegjenforening. Jeg ønsker henne avsatt fordi jeg står for en rausere politikk som ivaretar barn, unge og voksnes rettigheter på en verdig måte.

Gjest

Vi trenger et varmere Norge!

Gjest

Refugees Welcome to the ArcticPressemelding 17.januar, 2016 Refugees Welcome to the Arctic •


Gjest

Jeg signerer fordi jeg ikke tror at Listhaugs politikk gjenspeiler det norske folks mening. Jeg og mange med meg mener at flyktningpolitikken som nå drives, fører Norge i feil retning og det kan vi ikke tillate. Vi ønsker et varmt og inkluderende Norge og ønsker å hjelpe nødstilte, både de som kommer hit for beskyttelse og de som behøver hjelp der de bor.

Gjest

Fordi Listhaug representerer et ytterpunkt i diskusjonen som jeg mener Norge og verden ikke er tjent med for å finne konstruktive løsninger på det kollektive problemet vi sammen står overfor.

Gjest

Fordi Listhaug oppfører seg mot våre norske verdier på en arrogant måte.

Gjest

I ekskluderingens gys fryser vi alle.

Gjest

#197 Re:


#9: -  

 Gå på Grønland først og reis gjerne til Iran Afghanistan og si at du ønsker å være med alle mennene


Gjest

Det er tankegods som dette folk snakket om når de sa at man måtte huske krigen og hva som førte til den.

Gjest

Sylvi Listhaug har med alt ho gjer, kun vist at ho jobbar for å ekskludere flyktningane. Ho har hittil ikkje tatt initiativ til noko som kan matche tittelen ho har:Inkluderingsminister! Ekskluderingsminister eller Utkastingsminister harmonerer betre!

Gjest

Listen lang, men kan nevne den desidert barnsligste. Hun er medlem i statskirken kun på trass. Say no more.